Γλυκά Νερά: Γιατί οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δεν πηγαίνουν στο δικαστήριο

Έτοιμος να σταθεί απέναντι στους τακτικούς δικαστές και τους ενόρκους προκειμένου να απολογηθεί για τη δολοφονία της συζύγου του, Κάρολάιν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, είναι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ο ίδιος έχει δώσει το υπερασπιστικό του στίγμα, ισχυριζόμενος ότι τέλεσε τη αξιόποινη πράξη που τον οδήγησε στο εδώλιο, ευρισκόμενος σε κατάσταση βρασμού ψυχικής ορμής.

Γιατί οι γονείς του δεν έχουν δώσει ακόμα το «παρών» στο δικαστήριο

Ωστόσο, αυτό που έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα είναι το γεγονός πως μέχρι σήμερα οι γονείς του κατηγορούμενου δεν έχουν δώσει το «παρών» στο δικαστήριο.

Σε αυτό το ερώτημα κλήθηκε να απαντήσει μια συνταξιούχος εκπαιδευτικός και φίλη της οικογένειας Αναγνωστόπουλου.

Η εν λόγω μάρτυρας υπεράσπισης έδωσε τις δικές της απαντήσεις στο γιατί οι γονείς του κατηγορούμενου δεν έχουν βρεθεί στη δικαστική αίθουσα μέχρι σήμερα.

«Η δίκη μου άποψη είναι ότι δεν ήρθαν γιατί τους απασχολεί να κρατήσουν επαφή με το παιδάκι. Θέλουν να είναι κοντά στο μωρό. Επίσης, είχαν πολύ άσχημη εμπειρία με τους δημοσιογράφους και έχουν τρομοκρατηθεί» εξήγησε.

Πηγή: in.gr

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου