Γλυφάδα: Υποδύθηκε τον πελάτη και έκλεψε πορτοφόλι σε εστιατόριο

Αίσθηση προκαλεί βίντεο από κάμερα ασφαλείας σε εστιατόριο της Γλυφάδας, στο οποίο καταγράφηκε ο ταχυδακτυλουργικός τρόπος, με τον οποίο ένας άνδρας άρπαξε το πορτοφόλι μιας γυναίκας.

Βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, το οποίο δείχνει καρέ – καρέ τις κινήσεις και τον τρόπο με τον οποίο ένας άνδρας, ο οποίος υποδήθηκε αρχικά τον πελάτη, μπήκε σε εστιατόριο στη Γλυφάδα και έκλεψε ένα πορτοφόλι.

Σύμφωνα με το βίντεο που εξασφάλισε η ΕΡΤ, ο δράστης μπήκε στο εστιατόριο το Σάββατο 21/1, υποδυόμενος τον πελάτη και κάθεται στο διπλανό ακριβώς τραπέζι, όπου βρίσκονταν δύο γυναίκες.

Στη συνέχεια ο άνδρας, τοποθέτησε το μπουφάν του με τέτοιο τρόπο, ώστε να εφάπτεται στην τσάντα της ανυποψίαστης γυναίκας και με γρήγορες κινήσεις, άρπαξε ένα κόκκινο πορτοφόλι. Μετά από λίγο σηκώθηκε απόλυτα ψύχραιμος, ενώ κρατούσε χαμηλά το καπέλο που φορούσε, ώστε να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά του και έφυγε από το εστιατόριο.

Οι κινήσεις του καταγράφηκαν από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος και το βίντεο έχει παραδοθεί στις Αρχές, οι οποίες ερευνούν την υπόθεση για τον εντοπισμό του.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου