Γιούχα στον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης στη Κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ

Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν οι ακροδεξιοί που έχουν συγκεντρωθεί έξω από την Ιερά Μητρόπολη στον Παναγιώτη Πικραμμένο

Με το που έφτασαν στην Ιερά Μητρόπολη, οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης δέχτηκαν τη γιούχα των παρευρισκομένων, ως μορφή αντίδρασης λόγω της άρνησης της κυβέρνησης να θάψει τον τέως Βασιλιά με τιμές αρχηγού κράτους.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος που άνοιξε το μέτωπο ενάντια στον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφορικά με το τελετουργικό ταφής του τέως Βασιλιά, ήταν ο Αντώνης Σαμαράς.

Με τις «ευλογίες» του λοιπόν, συνεχίζονται οι αποδοκιμασίες στα στελέχη που εκπροσωπούν την κυβέρνηση λόγω του τρόπου ταφής του Βασιλιά.

Δείτε το βίντεο:

Κηδεία τέως Βασιλιά: Ακροδεξιά γιούχα στον αντιπρόεδρο της #κυβέρνηση_Μητσοτάκη Παναγιώτη Πικραμμένο pic.twitter.com/17mumJFe18

— Τουίτερ TV (@ertflix) January 16, 2023

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου