Γιώργος Βογιατζής: Όσα αποκάλυψε για τον «Ιησού από την Ναζαρέτ»

Κάθε χρόνο περιμένουμε να δούμε στην μικρή οθόνη τον χιλιοπαιγμένο  “Ιησού από τη Ναζαρέτ”, για να καταλάβουμε οτι ήρθε το Πάσχα.

Ο πρωταγωνιστής  Robert Powell, έχει ταυτιστεί με την μορφη του Θεανθρώπου και είναι εκείνος που αγαπήθηκε περισσότερο από το τηλεοπτικό κοινό. Η ταινία που γυρίστηκε στο Μαρόκο τη δεκαετία του ’70, ακόμη και σ΄λημερα όταν προβληθεί χτυπάει κόκκινο στην τηλεθέαση. Σε αυτή την σπουδαία παραγωγή συμμετείχε και ο Γιώργος Βογιατζής, υποδυόμενος τον Ιωσήφ.

Ο ίδιος μιλώντας για εκείνη την παραγωγή έχει δηλώσει  «Είμαι περήφανος που ήμουν κομμάτι αυτού του project. Ήταν υπέροχο να δουλέψω σε όλους» έγραψε στη λεζάντα.

Μάλιστα, σε μία από τιw φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στο  Instagram αποκάλυπτε και τη δυσκολία να … συνεργαστεί το γαϊδουράκι στις σκηνές της επιστροφής στη Ναζαρέτ. «Ιωσήφ και Ιησούς μωρό επιστρέφουν στη Ναζαρέτ. Το πιο δύσκολο μέρος αυτής της σκηνή ήταν να… πείσεις το γαϊδουράκι να συνεργαστεί», έγραφε χαρακτηριστικά.

Κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφία από την μεγαλειώδη παραγωγή παιρνει αμετριτα likes ενώ σε πολλά απο αυτά η πρώτη που σχολιάζει είναι η τηλέοπτική του σύζηγος Ολίβια Χάσει που υποδυόταν την Μαρία.

 

O ηθοποιός έλεγε παλιότερα για τη σειρά: “O Jefirelli σχεδίαζε κάθε σκηνή το βράδυ και αν τις δεις μοιάζουν με κάδρα του Da Vinci. Ήταν πολύ λεπτομερής δουλειά. Ο Robert Powell ήταν καταπληκτικός. Όταν τον είδα στην Cinecitta ήταν με κόκκινα σγουρά μαλλιά, με κάτι γυαλάκια… πού να φανταστώ… Και τον ρωτάω τον Jefirelli: “Αυτός παίζει τον Χριστό;” Λέει “ναι”. Και θα δεις. Μετά τον ντύσανε, του βάλανε τα μαλλιά, το μούσι και βγαίνει από το στούντιο και έμεινα. Νόμιζα ότι έβλεπα τον Χριστό». Για το φινάλε, να πούμε ότι ο κ. Βογιατζής αν και μπορούσε να ερμηνεύσει το ρόλο του στα αγγλικά με άνεση, η φωνή του ντουμπλαρίστηκε από άλλο ηθοποιό.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία