Γιώργος Βαγιάτας: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό – «Ήταν μόλις 59»

Δύσκολες ώρες περνά ο ηθοποιός ο Γιώργος Βαγιάτας, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 59 ετών η μητέρα του.

Ο Γιώργος Βαγιάτας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τρία ξεχωριστά στιγμιότυπα με την μητέρα του συνοδεύοντας τα από μια μακροσκελή ανάρτηση.

«Από τα δύσκολα ποστ αυτό είναι ένα από τα δυσκολότερα. Αυτή λοιπόν είναι η μαμά μου. Είχαμε πάντα πολύ καλή σχέση. Δεν θυμάμαι πότε να μαλώνουμε, μπορεί επειδή έφυγα από το σπίτι στα 18 μου, μπορεί γιατί είμαστε τέτοιοι άνθρωποι. Με είδε να αλλάζω πόλεις, καριέρες και πάντα με εμπιστευόταν».

«Όταν ξεκίνησα να κάνω την δουλειά που κάνω τα τελευταία 12 χρόνια δεν έχασε βίντεο. Ποτέ, κανένα. Όσο χαζό και ανούσιο βίντεο να ήταν πάντα θα είχε κάτι καλό να μου πει. Διάβαζε όλα μου τα ποστ και μου έλεγε πάντα πότε θα βγάλω κάτι καινούργιο.

Ήταν ότι μπορεί κανείς να ζητήσει από μια μητέρα, με υποστήριζε, με αγαπούσε με καταλάβαινε. Και τα 3 της παιδιά την λάτρευαν.

Δυστυχώς 3μιση χρόνια πριν μάθαμε πως έχει καρκίνο. Ακόμα πιο δυστυχώς σε προχωρημένο στάδιο. Από την πρώτη στιγμή όμως δεν την πήρε από κάτω. Το πάλεψε με υπομονή και δύναμη που δεν ήξερα πως μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Δεκάδες χημιοθεραπειες, ακτινοβολίες και κάτι κασόνια φάρμακα. Και ποτέ δεν την είδα να λυγίζει».

«Το μόνο που έλεγε είναι πως λυπάται που μας στεναχωρεί. Το πάλεψε και το παλέψαμε η οικογένεια όλοι μαζί αλλα δυστυχώς την προηγούμενη Κυριακή έφυγε από κοντά μας. Ήμασταν όλη η οικογένεια μαζί, για μια τελευταία φορά. Ήταν μόλις 59. Έφυγε γεμάτη αγάπη. Μαμά σ’ αγαπάμε. Ότι βίντεο κάνω για πάντα αφιερωμένο σε σένα, ελπίζω να τα βλέπεις και να σε κάνω περήφανη. Φιλιά» κατέληξε ο Γιώργος Βαγιάτας στη δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου