Γιώργος Τράγκας: Στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για την περιουσία του δημοσιογράφου

Γιώργος Τράγκας: Συνεχώς βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα και τον τρόπο που την απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια

Συνεχώς βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα και τον τρόπο που την απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια. Πιο συγκεκριμένα βρέθηκαν καταγγελίες δεκάδων επιχειρηματιών στην Αρχή για ξέπλυμα μαύρου χρήματος αλλά και άλλων πρακτικών, σύμφωνα με το MEGA. Μάλιστα, πολλοί από αυτούς είχαν αυτόπροσωπη παρουσία στα γραφεία της Αρχής.

Οι επιχειρηματίες από τον ναυτιλιακό, εμπορικό και ασφαλιστικό χώρο υποστήριξαν ότι έπεσαν θύματα εκβιασμού ύστερα από υπαινικτικά δημοσιεύματα για «παρανομίες» τους, ενώ φέρεται να υπήρξαν ορισμένες έμμεσες απειλές για ενεργοποίηση φορολογικών ελέγχων.

Βίντεο στα χέρια των Αρχών

Μάλιστα, ορισμένοι από αυτούς παρουσίασαν στους ελεγκτές και βίντεο από τις εκπομπές του Γιώργου Τράγκα ή αποκόμματα εντύπων που αποτυπώνονται οι υπαινιγμοί κατά συγκεκριμένων επιχειρήσεων που αποτέλεσαν τη βάση παρασκηνιακών συνεννοήσεων.

Κάποιοι υποστήριξαν ότι έδιναν για μία τουλάχιστον τριετία «μηνιάτικα», ορισμένες φορές και με τη μορφή διαφημιστικών δαπανών, της τάξης των 30.000 και 60.000 ευρώ. «Δεχθήκαμε αυτές τις καταγγελίες χωρίς επίσημη καταγραφή και χωρίς να υπάρχει πλήρης μηχανισμός διασταύρωσης. Αυτός είναι ο λόγος που στο πόρισμα υπάρχουν αναφορές περί του αδικήματος της «εκβίασης», χωρίς ωστόσο περαιτέρω προσδιορισμούς ύστερα μάλιστα και από τον θάνατο του εν λόγω εκπροσώπου των ΜΜΕ, ανέφερε ο δημοσιογράφος των «ΝΕΩΝ», Βασίλης Λαμπρόπουλος σε σχέση με τη στάση της Αρχής.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα