Γιώργος Τράγκας: Δεσμεύεται και η περιουσία της συζύγου του – Έρευνα πόθεν έσχες

Η έρευνα αφορά στην ατομική περιουσία της συζύγου του, ενώ θα ελεγχθεί και το πόθεν έσχες της καθώς δηλώνει δημοσιογράφος

Σημαντικές εξελίξεις στη δικαστική έρευνα για την υπόθεση της αμύθητης περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, καθώς στο μικροσκόπιο μπαίνει και η περιουσία της συζύγου του, Μαρίας Καρρά με παράλληλα έρευνα και για το πόθεν έσχες της, καθώς δηλώνει δημοσιογράφος.

Αναλυτικότερα, η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος προχώρησε στη δέσμευση του συνόλου της προσωπικής περιουσίας της συζύγου του δημοσιογράφου που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η δέσμευση δεν αφορά τα περιουσιακά στοιχεία και τα ακίνητα της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα. Πρόκειται δηλαδή για την ατομική περιουσία της συζύγου του (τραπεζικοί λογαριασμοί, σπίτια κ.ά).

Σύμφωνα με τον Alpha, o επικεφαλής της Αρχής, Χαράλαμπος Βουρλιώτης καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η χήρα του εκδότη είχε ενεργή συμμετοχή στην εγκληματική δραστηριότητα. Δηλαδή γνώριζε και συμμετείχε στα πάντα, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής.

Η Αρχή ξεκινάει μια νέα έρευνα για τη χήρα του Γιώργου Τράγκα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ. Η ίδια ήταν και είναι υπόχρεη για την υποβολή πόθεν έσχες, καθώς δηλώνει δημοσιογράφος. Θα ερευνηθεί αν οι δηλώσεις της περιλαμβάνουν όλα όσα διαθέτει ως περιουσία, κάτι που μπορεί να είναι πλημμέλημα ή κακούργημα.

“Μπλόκο” και σε 2 συνεργάτες του Γ.Τράγκα

Σύμφωνα με τον Alpha, υπάρχει «μπλόκο» στις περιουσίες δύο Ελλήνων, μιας γυναίκας και ενός άνδρα που ήταν στενοί συνεργάτες του Γιώργου Τράγκα.

Ήταν μέλη στο ΔΣ σε μια από τις εταιρείες που ερευνώνται για τη διακίνηση «μαύρου χρήματος» και την αγορά ακινήτων, ενώ ο εισαγγελέας θα ψάξει κι άλλα φυσικά πρόσωπα που μπορεί να έχουν ποινική εμπλοκή στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Δείτε το ρεπορτάζ

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα