Γιώργος Τράγκας: Δεσμεύτηκε και η περιουσία της γυναίκας του, Μαρίας Καρρά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, αφού εκτός από την περιουσία του, δεσμεύτηκε και η περιουσία της γυναίκας του, Μαρίας Καρρά.

Μάλιστα, ξεκινάει έρευνα πόθεν έσχες καθώς η ίδια δηλώνει δημοσιογράφος. Η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος προχώρησε στη δέσμευση του συνόλου της προσωπικής περιουσίας της συζύγου του (τραπεζικοί λογαριασμοί, σπίτια κ.ά). Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η δέσμευση δεν αφορά τα περιουσιακά στοιχεία και τα ακίνητα της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα. Πρόκειται δηλαδή για την ατομική περιουσία της συζύγου του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, o επικεφαλής της Αρχής, Χαράλαμπος Βουρλιώτης καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η χήρα του εκδότη είχε ενεργή συμμετοχή στην εγκληματική δραστηριότητα. Δηλαδή γνώριζε και συμμετείχε στα πάντα, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής.

Η Αρχή ξεκινάει μια νέα έρευνα για τη χήρα του Γιώργου Τράγκα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ. Η ίδια ήταν και είναι υπόχρεη για την υποβολή πόθεν έσχες, καθώς δηλώνει δημοσιογράφος. Θα ερευνηθεί αν οι δηλώσεις της περιλαμβάνουν όλα όσα διαθέτει ως περιουσία, κάτι που μπορεί να είναι πλημμέλημα ή κακούργημα.

Σύμφωνα με τον Alpha, υπάρχει «μπλόκο» στις περιουσίες δύο Ελλήνων, μιας γυναίκας και ενός άνδρα που ήταν στενοί συνεργάτες του Γιώργου Τράγκα. Ήταν μέλη στο ΔΣ σε μια από τις εταιρείες που ερευνώνται για τη διακίνηση «μαύρου χρήματος» και την αγορά ακινήτων, ενώ ο εισαγγελέας θα ψάξει κι άλλα φυσικά πρόσωπα που μπορεί να έχουν ποινική εμπλοκή στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ήθελε να εμβολιάστεί κρυφά από την γυναίκα του

Αποκαλύψεις για τον Γιώργο Τράγκα έκανε ο στενός συνεργάτης του, Πάρις Κουρτζίδης, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Τράγκας ήθελε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν ήταν κατά των εμβολίων, αλλά κατά της υποχρεωτικότητας. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο κ. Κουρτζίδης, ο Γιώργος Τράγκας ήθελε να εμβολιαστεί κρυφά από τη σύζυγό του και σκόπευε να το κάνει κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού του στην Γαλλία, το οποίο δεν πρόλαβε.

Σύμφωνα με τον κ. Κουρτζίδη, ο Γιώργος Τράγκας γνώριζε ότι η υγεία του είναι επιβαρυμένη και ότι έπρεπε να εμβολιαστεί, ωστόσο, έλεγε ότι «ήθελε να αποφύγει την μουρμούρα από την σύζυγό του».

Μάλιστα, το γεγονός επιβεβαίωσε και η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία ανέφερε ότι ο Γιώργος Τράγκας είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή και της είχε αποκαλύψει στα παρασκήνια ότι ήθελε να εμβολιαστεί.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία