Γιώργος Ταλάντσεβ: Θα είναι στο All Star Survivor;

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ είναι από τους πλέον αγαπητούς παίκτες του Survivor. Η αποχώρησή του από το φετινό ριάλιτι επιβίωσης είχε… στοιχίσει πολύ στους φαν του και είχαν εκφράσει την έντονη αντίρρησή τους.

Στο Survivor φέτος ήταν με διαφορά ο παίκτης που είχε κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Είχε κάνει και το προσωπικό του φαν κλαμπ που ήταν πάρα πολύ δυνατό. Όταν ο Γιώργος Ταλάντσεβ αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο, ξεσηκώθηκαν όλοι. Το θεώρησαν μεγάλη αδικία. Για πολλούς εκείνος ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού επάθλου των 100.000 ευρώ.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η Acun Medya φαίνεται ότι θέλουν να αποκαταστήσουν αυτή την αδικία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη η παραγωγή προσέγγισε τον «Τάλα», προκειμένου να βρίσκεται στην ομάδα του All Star Survivor. Μία πρόταση που είδε με καλό μάτι ο πρώην παίκτης του ριάλιτι.

Άλλωστε, σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε πει ότι το All Star Survivor το βλέπει θετικά αν του γίνει πρόταση. Και αν αυτή τον ικανοποιήσει, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να ετοιμάσει ξανά βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι ο «Τάλα» είναι έτοιμος για να γίνει μέλος του All Star Survivor. Μία πρώτη επαφή έγινε και υπάρχει ακόμη δρόμος μέχρι την τελική συμφωνία. Πάντως, το κλίμα είναι άκρως θετικό και αυτό είναι στα συν της υπόθεσης.

Κι ενώ έγινε μία πρώτη κρούση στον Ταλάντσεβ, δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Σε αντίθεση με όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, δεν υπάρχει καμία επικοινωνία (τουλάχιστον προς το παρόν) του πρώην παίκτη με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης. Αντίθετα, όπως παραδέχθηκε εκείνος, πρόταση του έχει γίνει από το J2US και τη βλέπει με πολύ καλό μάτι.

Όσο για τους υπόλοιπους πρώην Survivors, το μέγα ερώτημα παραμένει αν θα είναι οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Τριαντάφυλλος. Με τις πιθανότητες να μην είναι πάντως ακόμα υπέρ της συμφωνίας.

φωτογραφία: ndp

iciao.gr

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία