Γιώργος Παρτσαλάκης: Προβλήθηκε από κορωνοϊό και το γνωστοποίησε κάνοντας χιούμορ

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

O γνωστός ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης έκανε γνωστό ότι προσβλήθηκε από κορωνοϊό μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στo Instagram.

O πρωταγωνιστής της «Γης της Ελιάς» δημοσίευσε φωτογραφία με το θετικό self test και τη συνόδευσε με μία χιουμοριστική λεζάντα: «Εγώ σε έχω κορώνα στο κεφάλι μου!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να του ευχηθούν περαστικά.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» βρέθηκε παλαιότερα ο Παρτσαλάκης και αναφέρθηκε στο ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά, «Γη της Ελιάς», καθώς και σε μία πολύ δύσκολη περίοδο που βίωσε πριν από μερικά χρόνια.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την ‘Γη της ελιάς’. Την έχει αγαπήσει πολύ ο κόσμος αυτή τη σειρά. Νιώθουμε έτσι ότι κάνουμε και εμείς.

Είναι μια ευτυχισμένη στιγμή. Ο Λυκούργος είναι ένας θετικός ήρωας. Ξεκινάει με την εγκατάλειψη της δικηγορίας, μετά από μια ατυχία.

Από εκεί και πέρα είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει το άδικο και προσπαθεί να ισορροπήσει το παλαιό -που παίρνω το νόμο στα χέρια μου και καθαρίζω- με το καινούργιο.

Έχει τελειώσει τη Νομική, δεν ζει στη Μάνη και προσπαθεί να ισορροπήσει τα πράγματα. Η Βάνα θεωρώ ότι δεν θα αποφασίσει να κάνει το Λυκούργο ηλίθιο. Έχει ήδη καταλάβει κάποια πράγματα».

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος τόσο πρέπει να ανεβαίνει η διάθεσή του. Μπήκα στα 71. Κάνω κοντά 50 χρόνια θέατρο.

Τα τελευταία δύο χρόνια κάνω μόνο τηλεόραση. Αν ζούσα από την αρχή θα έκανα τα ίδια. Είναι χοντρό αλλά στη ζωή μου ζω περισσότερο και σκέφτομαι λιγότερο.

Ζω την κάθε στιγμή, δεν μπορώ να ζω σε ένα γκρίζο τοπίο. Προτιμώ άσπρο ή μαύρο. Δεν βάζω μπροστά τη λογική, προτιμώ το συναίσθημα.

Όταν ένας άνθρωπος αποφάσισε να με προσβάλει με μια συμπεριφορά του και ένιωσα ότι μου κατέστρεψε τη ζωή.

Δεν είχε δικαίωμα να το κάνει. Κουράστηκα πολύ να συνέλθω και να σταθώ στα πόδια μου. Δεν είμαι το καλό παιδί, που όλα τα βλέπει καλά.

Θεωρώ ότι αυτοί για τους οποίους έχεις να πεις μόνο καλά, είναι επικίνδυνοι».

iciao.gr

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία