Γιώργος Νταλάρας: Σπάνια έξοδος σε νυχτερινό μαγαζί με τη σύζηγο του Άννα

Ο Γιώργος Νταλάρας και η σύζυγός του, Άννα Νταλάρα, είναι από τα ζευγάρια που τα θαυμάζουν ακόμη και άνθρωποι του καλλιτεχνιού χώρου.

Από το 1983 που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, οι δυο τους είναι αχώριστοι. Το ζευγάρι κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια πραγματοποιεί κοινές εξόδους.

Χθες, οι δυο τους έκαναν μια σπάνια έξοδο στο νυχτερινό μαγαζί Σφίγγα όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του δίσκου της Βιολέτας Ίκαρη.

Το ζευγάρι που μετρά 39 χρόνια γάμου, ήταν χαμογελαστό και πόζαρε στους φωτογράφους αγκαλιασμένο.

Ο Γιώργος και η Άννα Νταλάρα ζυν το δικό τους δυνατό love story

“Πρέπει να παραδεχτώ ότι η Άννα θυσιάστηκε για μένα. Θυσίασε πράγματα που θα μπορούσε να κάνει, είμαστε λίγο αντίθετοι άνθρωποι σε όλα τα επίπεδα. Εκείνη είναι ένας άνθρωπος με τρία διπλώματα, πέρασε μέσα από τα πανεπιστήμια, ενώ εγώ είμαι ένα χαμίνι του δρόμου. Η Άννα, όμως, με πίστεψε. Κάτι είδε μέσα μου και με βοήθησε πάρα πολύ. Τα μισά από αυτά τα πράγματα που έκανα δεν θα τα είχα κάνει, αν δεν είχα τη στήριξη της Άννας.

Η Άννα, όταν τη γνώρισα, ήταν ένα φωτεινό πλάσμα. Νομίζω ότι της άξιζε κάτι καλύτερο. Νομίζω ότι η Άννα έπρεπε να είχε παντρευτεί έναν πρίγκιπα και όχι έναν αλήτη που παίζει και λίγο μπουζουκάκι”. Στην αυτοβιογραφία του ο Νταλάρας αναφέρει για τη σύζυγό του που γνώρισε τον Δεκέμβριο του 1979, “αν και την είχε σταμπάρει και πιο μικρή, μέσω μια κοινής τους παρέας στις φωτιές στην Πάρνηθα”. Η πρώτη τους γνωριμία στις πρόβες του στην μπουάτ Διαγώνιος δεν ήταν ιδανική, αφού “την πέταξε έξω”, επειδή έκανε φασαρία με την παρέα της. Αργότερα οι δυο τους γνωρίστηκαν καλύτερα σε ένα πάρτι της Άννας, στο οποίο ήταν προσκεκλημένος ο Λουκιανός Κηλαηδόνης. Μετά από αυτό ήρθε το πρώτο ραντεβού για σινεμά και όλα πήραν τον δρόμο τους. Η Άννα έγινε το alter ego του, η γυναίκα της ζωής του, η μητέρα της μοναχοκόρης τους Γεωργιάννας. Ο ίδιος λέει πως η Άννα “ήταν ο πρώτος άνθρωπος στη ζωή μου που, όσο τσαντισμένος και να ήμουνα, με έκανε να γελάω… Ήμουν πολύ ακοινώνητος. Να σκεφτείτε, μετά που μαλάκωσα με την Άννα, οι φίλοι μού έλεγαν “ρε συ, άλλαξες. Παλιά σού λέγαμε ”τι κάνεις;” και μας απαντούσες ”γιατί ρωτάς;”.

 

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία