Γιώργος Λιάγκας για Μαρία Αναστασοπούλου: «Επιτέλους απέκτησα συμπαρουσιάστρια»

Διαφορετικά ξεκίνησε σήμερα το Πρωινό, σε μία ιδιαίτερη ημέρα για τους τηλεοπτικούς σταθμούς λόγω της κηδείας του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου. Ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε τη Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία θα βρίσκεται στο πλευρό του καθ’ όλη τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής.

«Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα. Καλώς ήρθατε λοιπόν εδώ. Ενισχυμένη σήμερα η σύνθεση του Πρωινού. Επιτέλους απέκτησα συμπαρουσιάστρια. Μαρία Αναστασοπούλου, επιτέλους! Κάντε μας ένα διπλό. Ωραίο ζευγάρι είμαστε, θα σε κλέψω από τον Παπαδάκη. Αυτό το πλάνο το διπλό τον γαργαλάει τον Γιώργη» είπε με χιούμορ ο Γιώργος Λιάγκας στο ξεκίνημα της εκπομπής.

«Κανόνισε να μπει ο Παπαδάκης μέσα» απάντησε με χαμόγελο η Μαρία Αναστασοπούλου.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου