Γιώργος Λάγιος: «Μου έστειλε δεύτερο εξώδικο ο Βαλάντης, έχει πολύ ενδιαφέρον»

Ο Γιώργος Λάγιος μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Οpen και αναφέρθηκε στην δικαστική διαμάχη που έχει με τον Βαλάντη ύστερα από τη συμμετοχή του τελευταίου στο survivor.

Γιώργος Λάγιος: «Μου έστειλε δεύτερο εξώδικο ο Βαλάντης, έχει πολύ ενδιαφέρον»

Ένα δεύτερο εξώδικο απέστειλε στον Γιώργο Λαγιοο  τραγουδιστής  ύστερα από τα όσα υποστήριξε ο πρώτος δημόσια για τον τραγουδιστή μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor.

Ο τραγουδιστής από την πρώτη στιγμή έχει δηλώσει ότι νιώθει θιγμένος και προσβεβλημένος από την ιατρική διάγνωση που έκανε ο Γιώργος Λάγιος μέσα από την τηλεόραση μιλώντας για ψυχολογικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο γνωστός καλλιτέχνης

«Μου έστειλε δεύτερο εξώδικο ο Βαλάντης και μου έγραψε και πολύ ωραία πώς θέλει να ζητήσω συγγνώμη. Δηλαδή “ζητώ δημόσια συγγνώμη στον κύριο Βαλάντη…”, έκανε τη διατύπωση, έγραψε μια σελίδα. Είχε πολύ ενδιαφέρον.

Το δεύτερο εξώδικο ήταν απλά μια υπενθύμιση, ότι “επειδή δεν έχεις απαντήσει, θα ήθελα να απαντήσεις και ζητήσεις δημόσια συγγνώμη” και έκανε tag και “Βόρεια Κορέα” νομίζω.

Δεν μπορώ να απαντήσω σε κάτι που δεν θεωρώ ότι έχει λογική. Αυτό που είδα, αυτό είπα. Και αυτά τα βλέπω κάθε μέρα. Δεν ήταν μια θεωρητική άποψη.

Δεν προσέβαλα την αξιοπρέπεια ούτε τον ίδιο ως προσωπικότητα. Φαντάζομαι ότι θα πάμε στο δικαστήριο, περιμένω την αγωγή και τη μήνυση για να πάμε να απασχολήσουμε το δικαστήριο για έναν πάρα πολύ “σοβαρό” λόγο».

Ο Βαλάντης σε πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση στο πρωινό του ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε πως το συγκεκριμένο ζήτημα δεν θα κάνει πίσω και ότι νιώθει ιδιαίτερα θιγμένος και προσβεβλημένος από τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Λάγιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο τραγουδιστής έχει ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του απέναντι στους συμπαίκτες του και κυρίως απέναντι στις γυναίκες που πήραν μέρος στο ριάλιτι επιβιώσει λέγοντας πως η συμπεριφορά του ήταν υπερβολική και διογκώθηκε από τα μέσα ενημέρωσης και το κακό μοντάζ

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία