Γιώργος Μπούσης: Όλα έτοιμα για τον χλιδάτο γάμο με την Αναστασία Παντελίδη στη Μύκονο

Ο Γιώργος Μπούσης θα παντρευτεί αύριο Σάββατο την εκλεκτή της καρδιάς του, Αναστασία Παντελίδη σε χλιδάτο γάμο στη Μύκονο.

Μία εβδομάδα μετά τη βάπτιση στην Βουλιαγμένη, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας λόγω των γκέι γονιών Ευάγγελου Μπούση και Πίτερ Ντούντα, η οικογένεια από το Σικάγο μεταβαίνει στη Μύκονο για τον γάμο του Γιώργου Μπούση και της Αναστασίας Παντελίδη.

Κατά το περιοδικό «Forbes», εκείνος το 2015 βρισκόταν στην τέταρτη θέση της λίστας «30 under 30» στον τομέα Τεχνολογία Κατανάλωση ως ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της «Raise».

Από την πλευρά της, η νύφη μαζί με την αδελφή της Καλλιόπη έχουν δημιουργήσει την εταιρεία «Chroma Vintage». Δραστηριοποιείται στην πώληση πολυτελών ρολογιών.

Το ζευγάρι βρίσκεται εδώ και ημέρες στο νησί των Κυκλάδων και ασχολούνται με την προετοιμασία του γάμου.

Μαζί τους στο νησί είναι και ο αδελφός του γαμπρού Ευάγγελος με τον σύντροφο του Πίτερ και τα παιδιά τους.

Χθες επέλεξαν να γευματίσουν στον Κουρσάρο της Χώρας και στη συνέχεια διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο «Bonbonniere».

Το πρωί της Παρασκευής βρέθηκαν για μπάνιο και φαγητό στο beach club «Principote» στον Πάνορμο.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο γάμος και η δεξίωση θα είναι παραμυθένιοι. Τη διασκέδαση των καλεσμένων θα αναλάβει ο Αντώνης Ρέμος, ο αγαπημένος τραγουδιστής των μελλόνυμφων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κάθε φορά που βρίσκονται στην Ελλάδα, επισκέπτονται το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται για να απολαύσουν το πρόγραμμά του.

Στη Μύκονο έχουν ήδη φτάσει και οι πρώτοι καλεσμένοι του ζευγαριού. Πρόκειται κυρίως για συγγενείς των δυο οικογενειών και στενούς τους φίλους.

Ορισμένοι μένουν στο πεντάστερο ξενοδοχείο «Belvedere» στον Άγιο Ιωάννη, ενώ άλλοι στο «Άμμος» στην παραλία του Ορνού.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη βάπτιση της περασμένης εβδομάδας, το μυστήριο αφορούσε τα παιδιά των Ευάγγελου Μπούση και Πίτερ Ντούντα. Αυτά αποκτήθηκαν μέσω παρένθετης μητέρας. Πήραν τα ονόματα Αλέξιος και Ελένη.

Ο Γιώργος Μπούσης ήταν ανάμεσα στους τέσσερις νονούς που βάφτισαν το αγοράκι.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία