Γιώργος Αγγελόπουλος: Η αποκάλυψη – φωτιά για σεξ σε δημόσιο χώρο (video)

Aαποκαλύψεις – φωτιά  για τον νικητή του ριάλιτι επιβίωσης Survivor 1, Γιώργο Αγγελόπουλο που έγινε γνωστός με το χαϊδευτικό του «Ντάνος».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα βρεθεί απόψε καλεσμένος στο «Λούης Night Show», ένα επεισόδιο που θα προβληθεί από τους δέκτες του Alpha Κύπρου. Ο Ντάνος, σε ερώτηση του Λούη για τις ερωτικές σκηνές στο Τατουάζ, απάντησε ότι είναι λίγο άβολες αλλά λειτουργεί επαγγελματικά και με τις σκηνοθετικές οδηγίες, αφού δεν είναι αληθινές.

Ωστόσο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έχει κάνει σεξ με την παρουσία και άλλων ατόμων γύρω του, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο και για την παρουσία καμερών ενώ έκανε έρωτα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα-«προάγγελο» των αποκαλύψεων και της πικάντικης συζήτησης που έκαναν:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Τώρα και … συγγραφέας

Ο Ντάνος που πρωταγωνιστεί στη νέα καθημερινή αστυνομική σειρά του Alpha, «Το Τατουαζ» τώρα δοκιμάζει το ρόλο του συγγραφέα.

Για το βιβλίο

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, το βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόκειται για την αυτοβιογραφία του, στην οποία αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού του, σημαντικά γεγονότα της ζωής του, τις σκέψεις και τα συναισθήματά του για όσα βίωσε, τα δύσκολα χρόνια που πέρασε και τα μαθήματα που πήρε στο μέχρι τώρα ταξίδι του.

Written by NEOBLOGS

Τo Neoblogs φτιάχτηκε για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους αναγνώστες. Δεν ευελπιστούμε ότι θα γίνουμε CNN αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Σε εμάς ότι διαβάσετε θα είναι αλήθεια