Γιάννης Κυριόπουλος: Πέθανε από κορονοϊό ο καθηγητής ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ

Έχασε τη μάχη για την ζωή ο καθηγητής Οικονομικών της Υγείας Γιάννης Κυριόπουλος, ο οποίος νοσούσε με κορονοϊό και νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για ασθενείς με Covid-19.

Παρά τον πλήρη εμβολιασμό του κατά του κορονοϊού, η επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του ομότιμου καθηγητή Οικονομικών της Υγείας και πρώην κοσμήτορα της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ), οδήγησε τάχιστα σε πολύ σοβαρή λοίμωξη. Το βράδυ της Δευτέρας, ο Γιάννης Κυριόπουλος κατέληξε.

H επιδείνωση της υγείας του καθηγητή Κυριόπουλου ήταν ραγδαία. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο καθηγητής, ο οποίος είχε προσβληθεί με κορονοϊό και νοσούσε τα τελευταία δύο 24ωρα, διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο όπου διαγνώστηκε η σοβαρή λοίμωξη και κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του. Από το Ιπποκράτειο διακομίστηκε στη συνέχεια στον Ευαγγελισμό, όπου υπήρχε διαθεσιμότητα κλινών ΜΕΘ covid.

 

iciao.gr

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία