Γιάννης Μπέζος: «Σας παρακαλώ πολύ, έλεος» – Η έντονη αντίδραση μετά την απολογία Φιλιππίδη

Στο πρόσωπο του Γιάννη Μπέζου αναφέρθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης, κατά την διάρκεια της δίκης του, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Δεν είμαι βιαστής -Εγώ είμαι αγαπητός, όχι σαν τον Μπέζο, μυστήριος», ανέφερε ο Πέτρος Φιλιππίδης, με μια δήλωση η οποία συζητήθηκε έντονα τις τελευταίες μέρες, στις περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές.

Να θυμίσουμε πως οι δύο άνδρες στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί μεταξύ τους, ενώ ο Γιάννης Μπέζος στη νέα του εμφάνιση μπροστά στην κάμερα, αρνήθηκε να απαντήσει.

Η αντίδραση του Γιάννη Μπέζου

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η Φαίη Φώτου συνάντησαν τον Γιάννη Μπέζο ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει την αναφορά του Πέτρου Φιλιππίδη στο πρόσωπό του.

«Σας παρακαλώ, μη με κυνηγάτε, σας το έχω πει εκατό φορές. Μη με φέρνετε σε δύσκολη θέση. Σας παρακαλώ πολύ, έλεος. Δεν θα κάνω καμία δήλωση, όχι, δεν έχω να κάνω δήλωση», ήταν η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Μπέζου.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου