Γη της ελιάς – Ιζαμπέλλα Φούλοπ: Διάσημος ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου ο νονός της

H Ιζαμπέλλα Φούλοπ έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά «η γη της ελιάς» όπου υποδύεται την Ελένη.

Γη της ελιάς – Ιζαμπέλλα Φούλοπ: Διάσημος ηθοποιός του Ελληνικού κινηματογράφου ο νονός της

Πάμε να γνωρίσουμε καλύτερα την Ιζαμπέλλα Φούλοπ

Η Ιζαμπέλλα Φούλοπ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και είναι 29 χρόνων. Πατέρας της είναι ο διάσημος Ούγγρος ζωγράφος Tibor Fulop και η μητέρα της κατάγεται από τον Πόντο και είναι δικηγόρος. Έχει 4 αδέρφια, εκ των οποίων η μεγάλη αδερφή και ο ένας και μοναδικός αδερφός της ζουν και εργάζονται στη Βουδαπέστη. Ο ηθοποιός Κώστας Καρράς ήταν νονός της.

Στην τηλεόραση την είδαμε για πρώτη φορά όταν συμμετείχε στη σειρά «Ήλιος».

Η γη της ελιάς: ο Στέφανος χωρίζει και τσακώνεται άσχημα με την Αρετή

Ένας μεγάλος καυγάς έρχεται στη Γη της Ελιάς που θα σημάνει και το τέλος της συμμαχίας μητέρας και γιου. Ο λόγος για την Αρετή και τον Στέφανο. Ο τελευταίος εξαγριώνεται με τη μάνα του που χειραγωγεί τη ζωή του και πλέον οι δύο τους γίνονται εχθροί.

Ο Στέφανος λόγω της Αρετής αρχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με την Ελένη. H οποία pl;eon του δείχνει τη δυσφορία της για τις παρεμβάσεις που κάνει η μητέρα της στη προσωπική της ζωή. Ο Στέφανος προσπαθεί να δικαιολογήσει τη μητέρα του στην Ελένη ενώ παράλληλα ζητά από τη μάνα του να προσέχει πως μιλά στην Ελένη.

Η Αρετή φυσικά όχι μόνο δεν ενστερνίζεται την άποψη αυτή του Στέφανου αλλά περνά στην αντεπίθεση. Του μιλάει σε πολύ έντονο ύφος και τους λέει ότι δεν δείχνει καθόλου πυγμή με τις γυναίκες και κάνει τα ίδια πράγματα με την Ελένη όπως και με τη Μυρτάλη.

 

Την ίδια ώρα απαξιώνει τελείως την Ελένη. Ο Στέφανος όταν ακούει αυτά τα λόγια της μητέρας του καταλαβαίνει πλέον ότι κάτι δεν πάει καλά με τη συμπεριφορά της. Κι αυτό γιατί προιν από λίγες μόλις ημέρες εκθείαζε την Ελένη.

Η κατάσταση στο ζευγάρι κάθε μέρα γίνεται και χειρότερη από τη συμπεριφορά της Αρετής. Και δεν θα αργήσει να έρθει ο χωρισμός. Η Ελένη βλέπει την αλλαγή συμπεριφοράς του Στέφανου προς το πρόσωπό της και φυσικά δεν μπορεί να ανεχθεί κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί να είναι με κάποιον που άγεται και φέρεται από το τι θα του πει η μητέρα του. Έτσι θα έρθει το άδοξο τέλος στη σχέση τους.

Τη πλάτη στον Στέφανο θα γυρίσει όμως και ο κολλητός του φίλος ο Λεωνίδας ο οποίος διαπιστώνει μέρα με τη μέρα την αλλαγή στη συμπεριφορά του Στέφανου. Για το λόγο αυτό θα κόψει κάθε επαφή μαζί του.

Ο Στέφανος, βλέποντας ότι έχει μείνει πλέον μόνος του, έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τη μητέρα του. Ο καυγάς είναι τόσο άγριος που θα φύγει πλέον από το σπίτι και δεν θα θέλει να ακούσει τίποτα για την Αρετή.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία