Γη της Ελιάς: Ισίδωρος και Φανή έρχονται πολύ κοντά!

H πρώτη συνάντησή τους στη Γη της Ελιάς ήταν εκρηκτική. Εκείνη ουσιαστικά τον πέταξε από το σπίτι της. Στο θέμα του παιδιού της είναι κάθετη, αλλά το παρελθόν την τρομάζει πολύ.

Στη Γη της Ελιάς όμως οι ανατροπές έχουν εξελιχθεί σε συνηθισμένο φαινόμενο. Γι’ αυτό, παρά τις εντάσεις και τις προστριβές, ο Ισίδωρος θα καταφέρει να προσεγγίσει τη Φανή. Αρχικά ως τη γυναίκα που μεγάλωσε το εγγονάκι του, το οποίο θέλει να δει.

Μάλιστα, για χάρη του είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα, ακόμα και να αλλάξει τη διαθήκη του. Σιγά-σιγά, οι ενδοιασμοί και οι φόβοι της Φανής θα παραμεριστούν στη σειρά του Mega.Η θετή μητέρα της μικρής Αγγελικής θα ανοίξει το σπίτι της. Δεν θα ακούσει ούτε την Αντιγόνη ούτε τη Μαρία που αντιδρούν έντονα στο ενδεχόμενο αυτό.

Η Αντιγόνη έχει ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει περίπτωση να πλησιάσει το παιδί της. Έχει υποσχεθεί στη Φανή πως θα μείνει μακριά από την κόρη της, καθώς δε θέλει να αναλάβει τις ευθύνες μιας μητέρας.

Μόνο που ο Ισίδωρος έχει διαφορετική άποψη. Θέλει πάση θυσία να γνωρίσει την εγγονή του και στο τέλος το καταφέρνει. Πλησιάζει τη Φανή, η οποία δέχεται να του ανοίξει το σπιτικό της, με την προϋπόθεση να μη μάθει τίποτα η μικρή.

Ο Ισίδωρος περνά πολύ χρόνο με τη Φανή και την εγγονή του. Και αρχίζει να δένεται αρκετά με τη. συγκεκριμένη οικογένεια. Εκείνο που τον έχει εντυπωσιάσει είναι ότι βλέπει στα μάτια της Φανής την αγάπη που έχει δώσει σε αυτό το παιδί. Δείχνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένος μαζί της.

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, ο Ισίδωρος και η Φανή έρχονται πάρα πολύ κοντά, στη Γη της Ελιάς. Μάλιστα, η νέα ηρωίδα της σειράς φαίνεται να συμπαθεί ιδιαίτερα τους Βρεττάκους.

Θα αναπτυχθεί κάποιο ερωτικό ειδύλλιο, ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες; Θα βρει ο Ισίδωρος τον μεγάλο του έρωτα στο πρόσωπο της Φανής Αναστασίου;

Οι μεγάλες ανατροπές έρχονται και η Αντιγόνη βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα με αυτές τις εξελίξεις. Η Μαρία είναι στη μέση, προσπαθώντας να διατηρήσει τις ισορροπίες.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία