Απίστευτο Γέλιο-Ο «Γάμος» του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και το τρολάρισμα του σεφ

Ο «γάμος» του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Θα λιώσετε στο γέλιο! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της ελληνικής τηλεόρασης και όχι μόνο.Με το MasterChef να είναι το πρώτο σε τηλεθέαση πρόγραμμα της prime time και με τις δουλειές του ως σεφ και κριτής να πηγαίνουν περίφημα, όλοι φαίνεται να ασχολούνται με τον πιο ευδιάθετο από τους τρεις παρουσιαστές – κριτές του διαγωνισμού.

Ένα από τα site του ελληνικού διαδικτύου, με θεματική τα ζώδια, προχώρησε ένα βήμα παραπάνω καθώς προέβλεψε ότι ο σέφ Κουτσόπουλος παντρεύεται. Μάλιστα χρησιμοποίησαν το ζώδιο του κάνοντας μία ολόκληρη ανάλυση.

Ο σεφ έκανε retweet το θέμα από το σάιτ προσθέτοντας μία μυθική λεζάντα διάψευσης λόγω… λάθους ζωδίου, αφού το σάιτ έκανε ανάλυση για διαφορετικό ζώδιο από αυτό που είναι ο κριτής, χαλώντας έτσι έναν σχεδόν σίγουρο γάμο.

«Εξαιρετική προσέγγιση… Φοβερή ακρίβεια… Τα άστρα μίλησαν… Ελπίζω να μην επηρεάζει το γεγονός ότι η ανάλυση είναι για άλλο ζώδιο… Οεο….», έγραψε ο σεφ διαλύοντας τα όνειρα πολλών Ελληνίδων που τον φαντάζονταν γαμπρό στο πλευρό τους.

 

via

Written by NEOBLOGS

Τo Neoblogs φτιάχτηκε για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους αναγνώστες. Δεν ευελπιστούμε ότι θα γίνουμε CNN αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Σε εμάς ότι διαβάσετε θα είναι αλήθεια