Γείτονες έσωσαν ηλικιωμένη που έμεινε πεσμένη στο μπάνιο της για 3 μέρες

Η ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε το Σάββατο και τελικά βρέθηκε σήμερα το πρωί, ευτυχώς ζωντανή

Στιγμές αγωνίας έζησε μια ηλικιωμένη από τα Καμένα Βούρλα, η οποία έπεσε μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της το Σάββατο και παρέμεινε εκεί, αβοήθητη και νηστική, για τρεις ολόκληρες ημέρες.

Την ηλικιωμένη γυναίκα βρήκαν σήμερα το πρωί, ευτυχώς ζωντανή, οι γείτονές της, που ανησύχησαν από την απουσία της.

Σύμφωνα με το lamiareport, o πρόεδρος της Κοινότητας Καμένων Βούρλων παρατήρησε ότι το φως στο σπίτι της γυναίκας δεν άναψε τη Δευτέρα (23/1) το βράδυ και το πρωί της Τρίτης άρχισε να ρωτά τους γείτονες αν είχαν δει την ηλικιωμένη.

Διαπίστωσε ότι το ψωμί που της είχαν πάει δεν το είχε πάρει μέσα στο σπίτι, ενώ επικοινώνησε με τους συγγενείς της, που επιβεβαίωσαν ότι δεν είχαν νέα της από το Σάββατο.

Ο πρόεδρος ειδοποίησε αμέσως το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων και αστυνομικοί με τη βοήθεια κλειδαρά μπήκαν στο σπίτι, προετοιμασμένοι για το χειρότερο σενάριο.

Με μεγάλη τους χαρά όμως διαπίστωσαν ότι η ηλικιωμένη ήταν πεσμένη στο μπάνιο της, αλλά ζωντανή.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒτη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων για τις απαραίτητες εξετάσεις και νοσηλεία, αν χρειαστεί, προκειμένου να ανακτήσει τις δυνάμεις της.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου