Γάμος στο Power of Love! Αποκλειστικό-Ποια παίκτρια παντρεύτηκε και ήταν κούκλα;

Έσκασε σαν βόμβα εν αιθρία! Κανείς μας δεν το περίμενε. Η πανέμορφη μελαχρινή πρώην παίκτρια του ριάλιτι αγάπης Power of Love, είχε τραβήξει τα βλέμματα με την πρώτη κιόλας παρουσία της στο σπίτι της αγάπης. Την είδαμε στον δεύτερο κύκλο και η αλήθεια είναι ότι είχε προκαλέσει σούσουρο για όσο έμεινε μέσα.

Αμέσως μετά την έξοδό της από το παιχνίδι βρήκε την αγάπη στο πρόσωπο του συντρόφου της, δείχνοντας πως δεν την ένοιαξε καθόλου που δεν ευόδωσε κάποιο ειδύλλιο μέσα στο σπίτι.

Η εντυπωσιακή παίκτρια ήταν δυναμική και σίγουρα δεν φοβόταν να πει την γνώμη της ή να πει αλήθειες για το τι συνέβαινε στο σπίτι όταν οι κάμερες δεν τραβούσαν.

power of love 2,power of love 2 νικητησ,power of love 2019,power of love 2 επεισοδιο 7,power of love 2 ρενια,power of love 2 παναγιωτησ

O λόγος για την Χριστίνα-Εσμέ Δαρατζή, την παίκτρια που έμοιαζε με την Εσμεράλντα από την Παναγία των Παρισίων.

Η όμορφη κοπέλα παντρεύτηκε με τον καλό της και ήταν εκτυφλωτική! Μάλιστα περιμένουν και το πρώτο τους παιδί!

Τους ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον!

Δείτε τους:

power of love 2,power of love 2 νικητησ,power of love 2019,power of love 2 επεισοδιο 7,power of love 2 ρενια,power of love 2 παναγιωτησ,power of love 2 esme,power of love 2 esme,power of love 2 εσμε

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Η ενημέρωση πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεση και αληθινή, ακόμα και αν δεν αρέσει. Λατρεύω την μόδα αλλά δεν την ακολουθώ πιστά γιατί θέλω να βάζω τις δικές μου προσωπικές πινελιές. Λατρεύω την μουσική και συνέχεια θα με δεις να έχω στα αυτιά μου ψείρες (airpods τα ονομάζουν τώρα ) :)