Γαϊδουράκι βρέθηκε ολομόναχο στο Κορωπί, αναζητά τη μαμά του

Ολομόναχο σε χωράφι κοντά στο San Siro στο Κορωπί βρέθηκε ένα νεογέννητο γαϊδουράκι, που δεν έχει πολλές ελπίδες να επιβιώσει χωρίς την μαμά του.

Η Γαϊδουροχώρα – Το Ελληνικό Κέντρο για το Γαϊδούρι που το εντόπισε έκανε πριν από λίγο post στο Facebook, προκειμένου να διαδοθεί και να μπορέσει να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του μικρού γαϊδουριού και η μαμά του, το γάλα της οποίας είναι απαραίτητο για την επιβίωσή του.

Η οργάνωση φροντίζει προς το παρόν το γαϊδουράκι, δίνοντάς του γάλα με μπιμπερό, και φροντίζοντας για την ασφάλειά του. Ωστόσο, όσο πιο γρήγορα βρεθεί η μητέρα του τόσο περισσότερες πιθανότητες θα έχει να επιβιώσει.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου