Φωτιά τώρα: Σε πλήρη έλεγχο η φωτιά στη Λούτσα – Παραμένουν δυνάμεις κατάσβεσης

Φωτιά τώρα: Όλα καλά με τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας [6/6] στη Λούτσα. Σύμφωνα με πληροφορίες του pagenews.gr η πυρκαγιά τέθηκε σε πλήρη έλεγχο

Όλα καλά με τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας [6/6] στη Λούτσα. Σύμφωνα με πληροφορίες του pagenews.gr η πυρκαγιά τέθηκε σε πλήρη έλεγχο και έχει σβήσει σχεδόν εξ’ ολοκλήρου.

Οι άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής και η αλλαγή πορείας της πυρκαγιάς, η οποία στην αρχή ήταν κοντά σε κατοικημένη περιοχή, μετατοπίστηκε στο βουνό, και έτσι οι εναέριες δυνάμεις μπόρεσαν να τη θέσουν υπό πλήρη έλεγχο σε μικρό χρονικό διάστημα. Συνολικά υπήρξαν 42 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 16 οχήματα, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, ενώ συνδρομή παρείχαν και υδροφόρες ΟΤΑ.

Άμεσα είχαν φτάσει στο σημείο υδροφόρες από όμορους δήμους. Μετά από ώρα, οι πυροσβέστες την έθεσαν υπό μερικό έλεγχο και το μέτωπο παρουσιάζει σαφή βελτίωση.

Παρόλα αυτά η Τροχαία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Αγ. Ιωάννου από το ύψος της οδού Νέστορος στο ρεύμα προς το μοναστήρι του Αγ. Ιωάννου Προδρόμου.

Σε συνέχεια προηγούμενου μηνύματος στην πυρκαγιά της Αρτέμιδος κινητοποιήθηκαν 42 #πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 16 οχήματα , 2 Α/Φ και 1 Ε/Π. Συνδρομή από εθελοντές και υδροφόρες ΟΤΑ.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 6, 2022

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα