Φωτιά στην Πεντέλη: Αυτοκίνητο περνά μέσα από τις φωτιές – Έκανε “κόντρες” με τις φλόγες

Φωτιά στην Πεντέλη: Η τεράστια φωτιά που βρίσκεται εν εξελίξει στην Πεντέλη ανάγκασε τους κατοίκους της περιοχής να εκκενώσουν άμεσα την περιοχή με ότι μέσα διέθεταν και η φλόγες

Η τεράστια φωτιά που βρίσκεται εν εξελίξει στην Πεντέλη ανάγκασε τους κατοίκους της περιοχής να εκκενώσουν άμεσα την περιοχή με ότι μέσα διέθεταν.

Μάλιστα ορισμένο έγιναν μάρτυρες μιας απίστευτης εικόνας, όταν η φωτιά επεκτείνονταν, καθώς ένας κάτοικος της περιοχής, στην προσπάθειά του να φύγει, πέρασε κυριολεκτικά με το αυτοκίνητό του μέσα από τις φλόγες.

Μάλιστα το πλάνο συγκλονίζει από την προσπάθεια του κατοίκου να φύγει με το αυτοκίνητό του από τη φωτιά που πλήττει την Πεντέλη από το απόγευμα της Τρίτης (19/7) και έχει προκαλέσει εκκένωση σε Ανθούσα, Ντράφι, Διώνη και Δασαμάρι αλλά και των Νοσοκομείου Παίδων και Αναρρωτηρίου.

Την ώρα που το αυτοκίνητο περνάει μέσα από τη φωτιά, φαίνονται οι φλόγες να ξεπηδούν και να μετακινούνται με μεγάλη ταχύτητα αλλά και να φτάνουν στα σπίτια της περιοχής σε απόσταση αναπνοής.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα