Φως στο Τούνελ: Η συνομιλία της Αγγελικής Νικολούλη με την Ρούλα Πισπιρίγκου

Και αυτή τη Παρασκευή τo «Φως στο Τούνελ» έρχεται με  μια ακόμη εκπομπή αφιερωμένη στην υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Η Αγγελική Νικολούλη, είχε συνομιλήσει με την προφυλακισμένη μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Όπως φαίνεται και στο Instagram, η συνομιλία της Αγγελικής Νικολούλη με την Ρούλα Πισπιρίγκου αφορά στην ώρα θανάτου του μωρού της οικογενείας. «Πότε πιστεύεις ότι πέθανε το μωρό;» ρωτάει η δημοσιογράφος και η μητέρα απαντά: «8 με 9 το πρωί».

«Όταν το πήγατε εκεί, λογικά σας είπαν οι γιατροί. Δεν μπορεί να μην σας είπαν» επιμένει η Αγγελική Νικολούλη. «Όχι, η ιατροδικαστής το είπε» εξηγεί η Ρούλα Πισπιρίγκου. «Τι σας είπε η ιατροδικαστής;» αναρωτήθηκε στη συνέχεια η Αγγελική Νικολούλη με τη μητέρα να απαντά πως: «Είναι μεταξύ εμένα και της ιατροδικαστού». «Και τι είπε; Ότι μεταξύ 8 και 9 βλέπει;» συνεχίζει η δημοσιογράφος για να πάρει την καταφατική απάντηση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία