Φίλnσέ τον με αυτόν τον τρόπο και μείνε του αξέχαστη-Μάθε πως να τον κάνεις να μην ξεκολλάει από πάνω σου!

Ένα προαίσθημα οικειότητας, μια προσδοκία για ευτυχία – έχει να κάνει με το φιλί. Εφευρέθηκε πολλές από τις τεχνικές του. Για να εντυπωσιάσετε τους αγαπημένους σας, προσπαθήστε να τους ενώσετε και να δράσετε με όλες τις αισθήσεις. Παρά τη φαινομενικά φυσική επιθυμία των ανθρώπων να φιλήσουν, ο πολιτισμός, οι παραδόσεις…… και οι κοινωνικοί κανόνες συμπεριφοράς έχουν κάνει τις δικές τους διορθώσεις. Ταυτόχρονα, κανείς και τίποτα δεν μας εμποδίζει να βελτιώσουμε τη δική μας τεχνική φιλιού για να φιλήσουμε με ευχαρίστηση, αξέχαστα, σε τρέμουλο και ευχάριστη ζάλη.

Πολλές ταινίες θυμούνται τους ανθρώπους χάρη στα εντυπωσιακά φιλιά. Απλώς θυμηθείτε τη θρυλική ταινία “Gone with the Wind”, η οποία συνδέεται από πολλούς ανθρώπους με ένα όμορφο ζευγάρι των Clark Gable και Vivien Leigh. Αλλά για να κάνετε ένα φιλί αξέχαστο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικές απλές συμβουλές. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να μάθετε τις λεπτομέρειες.

# 1 Κάντε κάτι με τα χέρια σας

Δεν πρέπει να κρέμονται σαν μαστίγιο. Κατά τη διάρκεια ενός φιλιού, μπορείτε να αγκαλιάσετε τον σύντροφό σας από το λαιμό και να τον ευχαριστήσετε με τα δάχτυλά σας. Μην ξεχάσετε να αλλάξετε τη θέση των χεριών, να τα βάλετε στην πλάτη ή στο πρόσωπο του άντρα και να τον αγγίξετε απαλά.

# 2 Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα

Επιλέξτε τη σωστή ρύθμιση. Ή κάντε το. Για παράδειγμα, αναβιώστε το δωμάτιο με ζεστά και απαλά χρώματα, βάζοντας κεριά ροδάκινου και ροζ τόνων. Και για χάρη του Θεού, απενεργοποιήστε τον ήχο στο τηλέφωνο.

# 3 Παρακολουθήστε την αναπνοή σας

Η μυρωδιά από το στόμα, η μυρωδιά του ιδρώτα και το βαρύ άρωμα σκοτώνει όχι μόνο ελαφρές παρορμήσεις αλλά και όλη τη ζωή. Ένα φιλί μπορεί να συμβεί ξαφνικά και οπουδήποτε. Επομένως, λατρεύετε το ντους και το αποσμητικό, μην τρώτε υπερβολικά, συμπεριλάβετε μήλα και φρέσκο ​​δυόσμο στη διατροφή σας, φέρετε μαζί σας ένα αναψυκτικό για την στοματική κοιλότητα, μην κάνετε κατάχρηση ανθρακούχων και αλκοολούχων ποτών και κραγιόν σκούρων χρωμάτων.

# 4 Αναπνεύστε από τη μύτη σας

Αναπνεύστε από τη μύτη σας όταν φιλάτε. Αυτό όχι μόνο θα παρατείνει σημαντικά το φιλί σας και θα το κάνει πιο ευχάριστο για τον σύντροφό σας. Εάν είστε συνηθισμένοι να αναπνέετε από το στόμα σας, τότε ξεφορτωθείτε επειγόντως αυτήν τη συνήθεια. Εξασκηθείτε καλά εκ των προτέρων, ώστε να μην αισθανθείτε δυσφορία αργότερα.

 

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.