Φάρμα: Ποιοι θα είναι οι διάσημοι παίκτες στο ριάλιτι-Spoiler alert!

Η φετινή τηλεοπτική χρονιά ξεκινάει πολύ δυναμικά με την έναρξη δύο πολύ αγαπημένων ριάλιτι του Survivor στον ΣΚΑΪ, το οποίο έχει ξεκινήσει ήδη και έχει μεγάλη ακροαματικότητα, και αναμένουμε σύντομα ακόμα ένα πολύ δημοφιλές παιχνίδι αυτή τη φορά στο κανάλι του ΑΝΤ1, τη Φάρμα. Το ριάλιτι αυτό έχει ξαναπαιχτεί και παλιότερα στην ελληνική τηλεόραση.

Στο σόου θα δούμε δύο ομάδες παικτών που θα πρέπει να επιβιώσουν και να ανταπεξέλθουν σε μια απομονωμένη φάρμα, χωρίς την διευκόλυνση των σύγχρονων συνθηκών ζωής. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να καλλιεργούν χωράφια και θα εκτρέφουν ζώα, χωρίς ρεύμα. Προς το τέλος του σόου οι δύο ενώ οι δύο ομάδες θα γίνουν μία και ο νικητής θα κερδίσει 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

η φάρμα, η φάρμα αντ1, η φάρμα συμμετοχή, η φάρμα των επώνυμων

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή τη Φαίης Σκορδά, Το Πρωινό, στο ριάλιτι θα συμμετέχουν για γνωστά πρόσωπα της δημοσιότητας. Τα ονόματα που ακούγονται θα είναι ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο Λάκης Γαβαλάς αλλά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο Ιβάν Σβιτάιλο,η Νικολέττας Καρρά,ο Άνθιμος Ανανιάδης και ο Αντώνης Βλοντάκης.

Τέλος για το όνομα του κεντρικού παρουσιαστή αναφέρεται ο Σάκης Τανιμανίδης.

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία