Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Φάρμα: Ποιο το πρώτο spoiler για το παιχνίδι και ποιο το μυστικό του ”Επιστάτη” που δεν θέλει να αποκαλύψει…

Το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1, η «Φάρμα», έχει μπει στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα της Παρασκευής και ο Σάκης Τανιμανίδης μιλώντας στο «Πρωινό» υποσχέθηκε επιστροφή στο… χωριό. «Θα δείτε ένα παλιό χωριουδάκι όπου θα πρέπει να καλλιεργήσουν τη γη τους, να προσέχουν τα ζωάκια τους. Το καστ είναι διαφορετικό από αυτό που έχουμε συναντήσει» είπε… χαρακτηριστικά και τόνισε ότι θα χρειαστούν ψυχολογική δύναμη οι παίκτες για να μείνουν στο παιχνίδι.

Στο «Πρωινό» όμως μίλησε και ο γοητευτικός επιστάτης της «Φάρμας» που θα αναθέτει την εβδομαδιαία αποστολή στον αρχηγό. Και αυτός θα είναι ο Βασίλης Φιλίππου, ένας Τρικαλινός αγρότης 37 ετών που ασχολείται με βαμβακοκαλλιέργειες.

Ο επιστάτης λοιπόν μας αποκάλυψε πριν καν αρχίσει το σόου πως τα αγωνίσματα θα δυσκολέψουν κατά πολύ τους παίκτες, δηλώνοντας: «Η δυσκολία θα είναι 7 με 8 στα αγωνίσματα» είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα του παρελθόντος, ο αγρότης από τα Τρίκαλα αγαπά την τηλεόραση και τη δημοσιότητα. Πέραν από τη συμμετοχή του στο DEAL, έχει φτάσει να κάνει μέχρι και το μοντέλο σε επίδειξη μόδας.

Φάρμα: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον χώρο του πολυαναμενόμενου ριάλιτι μετά τις καταστροφές από την κακοκαιρία!

η φάρμα, η φάρμα αντ1, η φάρμα συμμετοχή, η φάρμα των επώνυμων

Μια ειδυλλιακή τοποθεσία. Βαθιά μέσα στο δάσος, σε ένα ξέφωτο ανάμεσα σε έλατα. Ένα  αγρόκτημα 23 στρεμμάτων. Εκεί, βρίσκεται «Η Φάρμα». Εκεί, 14 παίκτες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν; Διαφορετικές προσωπικότητες, δύσκολες δοκιμασίες, καθημερινές ανατροπές…

«Η Φάρμα», που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως, έρχεται στον ΑΝΤ1 και θα μας αποκαλύψει έναν άλλο κόσμο. Έναν κόσμο μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, όπου η ανθρώπινη δύναμη αναμετράται με τη δύναμη της φύσης.

Στην παρουσίαση, ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο ρόλος του καταλυτικός. Πάντα έτοιμος για δράση, θα ζήσει μαζί με τους παίκτες την περιπέτεια στα άκρα.

Αφήνοντας πίσω τις συνήθειες της πόλης, 14 παίκτες καλούνται να ζήσουν ως αγρότες. Μακριά από τις ανέσεις που θεωρούνται δεδομένες, έρχονται αντιμέτωποι με συνθήκες που θα συναντήσουν για πρώτη φορά.

Χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο. Μπορούν, άραγε, να επιβιώσουν χωρίς την «πολυτέλεια» της σύγχρονης ζωής;

Για ποιο λόγο αναβλήθηκε η αρχική ημερομηνία της πρεμιέρας!

Tο νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1, η «Φάρμα» πήρε αναβολή και για την πρώτη της εγγραφή αλλά και για την πρεμιέρα της. O λόγος ήταν η «Μήδεια» η ισχυρή κακοκαιρία που έπληξε την Αττική και έφερε πολλές ζημιές. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και οι καταστροφές που προκάλεσε στο σκηνικό του ριάλιτι το οποίο είναι σε εξωτερικό χώρο.

Τα πλάνα που έδειξε αποκλειστικά το «Ευτυχείτε» δείχνουν το εύρος της καταστροφής του σκηνικού και συγκεκριμένα του αχυρώνα όπου γυρίζονται οι μονομαχίες.

Ήδη εδώ και δύο ημέρες οι εργασίες είναι εντατικές για την αποκατάσταση των ζημιών ενώ οι 14 παίκτες που χθες έγιναν γνωστοί θα ξαναμπούν σε καραντίνα προκειμένου να μπουν στις εγκαταστάσεις.

Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα και όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους παίκτες και τους νέους κανονισμούς!

Η Φάρμα, που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως, έρχεται στον ΑΝΤ1, τον Μάρτιο, και μας αποκαλύπτει έναν άλλο κόσμο. Έναν κόσμο μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, όπου η ανθρώπινη δύναμη αναμετράται με τη δύναμη της φύσης. Στην παρουσίαση, ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο ρόλος του καταλυτικός. Πάντα έτοιμος για δράση, θα ζήσει μαζί με τους παίκτες την περιπέτεια στα άκρα.

Αφήνοντας πίσω τις συνήθειες της πόλης, 14 παίκτες καλούνται να ζήσουν ως αγρότες. Μακριά από τις ανέσεις που θεωρούνται δεδομένες, έρχονται αντιμέτωποι με συνθήκες που θα συναντήσουν για πρώτη φορά. Χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο. Μπορούν, άραγε, να επιβιώσουν χωρίς την «πολυτέλεια» της σύγχρονης ζωής;

Οι ευθύνες τους είναι πολλές: πρέπει να σπέρνουν, να ποτίζουν, να καλλιεργούν το μποστάνι, να το ετοιμάσουν για συγκομιδή, να αρμέγουν τα ζώα, να κρατάνε καθαρό τον στάβλο. Ταυτόχρονα, πρέπει να βρουν τρόπο να συνεργαστούν και να συμβιώσουν στο ίδιο σπίτι με ανθρώπους, τους οποίους δεν γνώριζαν μέχρι τότε.

Οι παίκτες στη «Φάρμα» δεν θα υιοθετήσουν μόνο τη ζωή των αγροτών, φροντίζοντας τα ζώα και τη γη, αλλά θα πρέπει να ανταποκριθούν και σε απαιτητικά αγωνίσματα.

Στο τέλος κάθε εβδομάδας, ένας από αυτούς θα αφήνει πίσω του τη ζωή στη Φάρμα, μετά την ήττα του στη Μονομαχία Αποχώρησης. Στο τέλος αυτής της περιπέτειας, ο νικητής θα ανακηρυχθεί «Αγρότης της χρονιάς» και θα κερδίσει διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

ΦΑΡΜΑ: Επική η γκάφα της Κατερίνας Καινούργιου! Αποκάλυψε τον νικητή του ριάλιτι!

Η Φάρμα έρχεται στον ΑΝΤ1 τον Μάρτιο με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Ο σταθμός εξέδωσε ανακοίνωση με λεπτομέρειες για το ριάλιτι που θα κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 ανέφερε: “Μια ειδυλλιακή τοποθεσία. Βαθιά μέσα στο δάσος, σε ένα ξέφωτο ανάμεσα σε έλατα. Ένα αγρόκτημα 23 στρεμμάτων. Εκεί, βρίσκεται «Η Φάρμα».

Εκεί, 14 παίκτες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν; Διαφορετικές προσωπικότητες, δύσκολες δοκιμασίες, καθημερινές ανατροπές…

Η «Φάρμα», που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως, έρχεται στον ΑΝΤ1, τον Μάρτιο, και μας αποκαλύπτει έναν άλλο κόσμο. Έναν κόσμο μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, όπου η ανθρώπινη δύναμη αναμετράται με τη δύναμη της φύσης.

η φάρμα, η φάρμα αντ1, η φάρμα συμμετοχή, η φάρμα των επώνυμων

Αφήνοντας πίσω τις συνήθειες της πόλης, 14 παίκτες καλούνται να ζήσουν ως αγρότες. Μακριά από τις ανέσεις που θεωρούνται δεδομένες, έρχονται αντιμέτωποι με συνθήκες που θα συναντήσουν για πρώτη φορά. Χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο. Μπορούν, άραγε, να επιβιώσουν χωρίς την «πολυτέλεια» της σύγχρονης ζωής;

Οι ευθύνες τους είναι πολλές: πρέπει να σπέρνουν, να ποτίζουν, να καλλιεργούν το μποστάνι, να το ετοιμάσουν για συγκομιδή, να αρμέγουν τα ζώα, να κρατάνε καθαρό τον στάβλο.

η φάρμα, η φάρμα αντ1, η φάρμα συμμετοχή, η φάρμα των επώνυμων

Οι παίκτες στη «Φάρμα» δεν θα υιοθετήσουν μόνο τη ζωή των αγροτών, φροντίζοντας τα ζώα και τη γη, αλλά θα πρέπει να ανταποκριθούν και σε απαιτητικά αγωνίσματα.

Στο τέλος κάθε εβδομάδας, ένας από αυτούς θα αφήνει πίσω του τη ζωή στη Φάρμα, μετά την ήττα του στη Μονομαχία Αποχώρησης.

Στο τέλος αυτής της περιπέτειας, ο νικητής θα ανακηρυχθεί «Αγρότης της χρονιάς» και θα κερδίσει διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

Αυτοί είναι οι παίκτες που θα μπουν και είναι…διάσημοι!

Οι 14 παίκτες που θα συμμετέχουν βρίσκονται ήδη σε ξενοδοχείο του Αμαρουσίου! Οι επτά είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό και άλλοι επτά δεν είναι!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Ευτυχείτε και της Έλενας Πολυκάρπου, οι γνωστοί που θα μπουν στο ριάλιτι είναι οι: Σοφία Παυλίδου, Ειρήνη Κολιδά, Μαρία Μιχαλοπούλου, Στράτος Τζώρτζογλου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Μιχάλης Ιατρόπουλος και Θανάσης Πάτρας.

Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν εν μέσω πλάκας βεβαίως, αποκάλυψε πως βλέπει νικητή τον Στράτο Τζώρτζογλου! 

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία

Back to Top