Φάρμα: Μεγάλος σαματάς και “απειλές” «Τα έχω πάρει στο κρανίο…» (video)

Εντάσεις προκάλεσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στην Φάρμα με την επιλογή του πρώτου μονομάχου καθώς δεν ήταν η Μαρία Μιχαλοπούλου, όπως πίστευαν κι ήθελαν αρκετοί, αλλά ο Κώστας Γκρέκας. Την επανάστασή του έκανε για ακόμη μια φορά ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, ο οποίος έριξε τα βέλη του κατά τις συνομιλίες του με συμπαίκτες του: «Επειδή εγώ είμαι σταράτος και το λέω στα ίσα.

Μου έλεγε για την Μαρία Μιχαλοπούλου και ξέρει ότι νευριάζω με τέτοια θέματα. Τα είπε στην μούρη μου. Εγώ ειλικρινά έτσι και βγω αρχηγός θα τον στείλω για δεύτερη φορά σπίτι του. Γιατί δεν έκανες αυτά που έλεγες; Μετά λέει ότι είμαι κακός. Τα έχω πάρει στο κρανίο.

Φάρμα spoiler: Επιτέλους! Αυτός ο παίκτης επιστρέφει-Τρελάθηκαν οι παίκτες όταν τον είδαν!

η φαρμα,η φαρμα αντ1,η φαρμα παικτες,η φαρμα συμμετεχοντες,η φαρμα mega,η φαρμα νεοι παικτες

Το θέμα είναι ότι δεν ασχολιόμουν και δεν με πειράζει που επέλεξε τον Γκρέκα, ειλικρινά. Αλλά όταν μου λέει ότι θα βάλω υπηρέτη την Μαρία γιατί δεν είναι καλά στην υγεία της και για να φύγει και μετά αρχίζει και με πιάνει και μου λέει δικαιολογίες… Τότε του λέω γιατί με έπιασες;»

Τα αντίθετα στρατόπεδα άρχισαν να φαίνονται έντονα στην Φάρμα!

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Η ενημέρωση πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεση και αληθινή, ακόμα και αν δεν αρέσει. Λατρεύω την μόδα αλλά δεν την ακολουθώ πιστά γιατί θέλω να βάζω τις δικές μου προσωπικές πινελιές. Λατρεύω την μουσική και συνέχεια θα με δεις να έχω στα αυτιά μου ψείρες (airpods τα ονομάζουν τώρα ) :)