Φάρμα: ΧΑΜΟΣ! Ο Στράτος Τζώρτζογλου εκτός εαυτού-Πάγωσε και ο Τανιμανίδης, έξαλλος ο πασίγνωστος ηθοποιός!

Καινούργιο επεισόδιο στην Φάρμα απόψε και ο δεύτερος μονομάχος που θα παλέψει με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο για την παραμονή του είναι ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Αρχικά χθες η αρχηγός, Ειρήνη Κολιδά, όρισε ως πρώτο μονομάχο τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο για να βρεθεί στην δοκιμασία αποχώρησης. Απόψε πραγματοποιήθηκε δοκιμασία ασυλίας, με τον Ντούπη να την κερδίζει τελικά και να μην μπορεί να ψηφιστεί ως ο δεύτερος μονομάχος.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος θα έπρεπε να επιλέξει τον αντίπαλό του από τους υπόλοιπους άνδρες της Φάρμας. Η μαύρη πέτρα τελικά πήγε από τον ίδια στον Μιχάλη Ιατρόπουλο, παρά το γεγονός ότι ανέφερε ότι τον νιώθει σαν πατέρα του. Μάλιστα οι υπόλοιποι παίκτες κι ο Σάκης Τανιμανίδης δήλωσαν ότι δεν περίμεναν κάτι τέτοιο με την συγκεκριμένη δικαιολογία.

Δεν μπορεί να ηρεμήσει ο Στράτος Τζώρτζογλου στην Φάρμα με όσα βλέπει κι αυτήν την φορά η απόφαση του Βασίλη Θεοδωρόπουλου τον έβγαλε εκτός εαυτού για άλλη μια φορά. Ο ηθοποιός ανέφερε σε υψηλούς τόνους:

«Όταν είπε ο Βασιλάκης ότι είναι σαν να έχει πατέρα του τον Μιχάλη, δεν τον ρώτησε τον ίδιο αν θέλει τέτοιο γιο. Φάσκει κι αντιφάσκει. Θα έπρεπε να τον σεβαστεί γιατί αν φύγει, θα φύγει η ψυχή της Φάρμας. Το εννοώ. Εγώ αν ήμουν Βασίλης, θα είχα παραιτηθεί. Ούτε λόγια και ψεύτικες συμπεριφορές. Η αγάπη δείχνεται με πράξεις και σεβασμό. Θα έφευγα μόνος μου τώρα. Καταπατά ιερά κι όσια. Ο Μιχάλης δεν έχει προσφέρει στο αγρόκτημα; Γιατί τον διάλεξες σαν μονομάχο. Θα επιβαρυνθούμε αν φύγει. Λέει ψηφίζω αυτούς που δεν δουλεύουν. Άρα φάσκει κι αντιφάσκει.»

Δοκιμασία αποχώρησης απόψε στην Φάρμα και οι δύο μονομάχοι έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες και στα εμπόδια.

Η δοκιμασία αποτελούνταν από πέντε φάσεις όπου η καθεμιά έδινε διαφορετικούς πόντους. Ανάμεσα σε άλλα είδαμε τον Μιχάλη Ιατρόπουλο και τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο να εξασκούνται στην ακρίβεια και στην ταχύτητα, χρησιμοποιώντας όσα μέσα είχαν στην διάθεσή τους για να ολοκληρώσουν τον γύρο τους. Στην τελευταία δοκιμασία οι δύο πάλεψαν με τον χρόνο και με σκοπό να φτάσουν με την αντίσταση στο σημαιάκι αλλά στο τέλος ένας αναδείχθηκε νικητής.

Αυτή που αποχώρησε ήταν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, χάνοντας στο πιο κρίσιμο σημείο της δοκιμασίας από τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο.

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Η ενημέρωση πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεση και αληθινή, ακόμα και αν δεν αρέσει. Λατρεύω την μόδα αλλά δεν την ακολουθώ πιστά γιατί θέλω να βάζω τις δικές μου προσωπικές πινελιές. Λατρεύω την μουσική και συνέχεια θα με δεις να έχω στα αυτιά μου ψείρες (airpods τα ονομάζουν τώρα ) :)