Φάρμα: Ακόμα δεν άρχισε και ξεκίνησαν τα παράπονα-Ποιος από τους διάσημους δεν θα μπει στο σπίτι τελικά!

Με σύνδεση μέσω Skype βγήκε σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο οποίος μίλησε και για το γεγονός ότι ενώ το όνομά του είχε κυκλοφορήσει έντονα για τη Φάρμα, τελικά δεν θα μπει στο νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1. «Το τοπίο ήταν λίγο περίεργο. Με κάλεσαν, μιλήσαμε, εκτεθήκαμε λίγο παραπάνω, το όνομά…. μας έπαιξε παντού, που δεν είναι ωραίο να μιλάς για τη δουλειά σου πριν υπογράψεις… Τελικά στο τέλος δεν τα βρήκαμε. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 ήταν και μπερδεμένοι για το τι θέλουν να κάνουν, νομίζω ότι το σκεπτικό ήταν να βάλουν πιο πολλούς επώνυμους, άρα πιο μεγάλο μπάτζετ. Το όνομά μου διέρρευσε εκ των έσω, δεν είχαμε φτάσει σε τελικό στάδιο συμφωνίας, είχαμε μιλήσει για τα οικονομικά και ήμασταν κοντά στο να τα βρούμε, κάναμε και εξετάσεις», είπε αρχικά ο Γιώργος Χειμωνέτος.

Ο Γιώργος Χειμωνέτος πρόσθεσε επίσης:
«Έγινε μια συζήτηση, άνοιξαν τη συζήτησή τους, άλλαξαν τα πλάνα τους, OK, συμφωνώ. Αλλά όταν έχεις εκτεθεί και λες κάποια πράγματα σε έναν άνθρωπο, και δεν το έκαναν μόνο σε εμένα, αλλά και σε άλλους, που τους έχεις καλέσει εσύ και τους κάνεις μια πρόταση, είναι λίγο περίεργο το να τους λες μετά ότι ναι, αλλά δεν ξέρω… Δεν ήταν ωραίος αυτός ο τρόπος».

Ποιες μεγάλες εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η παραγωγή του σόου για την μεγάλη πρεμιέρα την Παρασκευή!

Τέρμα τα παιχνίδια, η περιπέτεια τώρα αρχίζει. Σε μια Φάρμα 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν;

«Η Φάρμα», με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή 12 Μαρτίου, στις 21:00 και ανοίγει τις πόρτες της στους: Μιχάλη Ιατρόπουλο, Ειρήνη Κολλιδά, Μαρία Μιχαλοπούλου, Θανάση Πάτρα, Σοφία Παυλίδου, Στράτο Τζώρτζογλου, Βασίλη Θεοδωρόπουλο, Μαρία Θωμά, Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κωνσταντίνο Μακρή, Βασίλη Μαντζουράνη, Μαρία Σπυροπούλου, Μαρία Τοτόμη, Παναγιώτη Χατζόπουλο.

Ο Σάκης θα ζήσει μαζί τους την περιπέτεια στα άκρα. Θα λειτουργήσει ως καταλύτης ανάμεσα σε 14 παίκτες, με διαφορετικές προσωπικότητες, θα τους υποβάλλει σε δύσκολες δοκιμασίες και θα διαχειριστεί τις καθημερινές ανατροπές.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, οι παίκτες θα έρχονται αντιμέτωποι με τη φύση αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό. Χωρίς τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής, χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο, η καθημερινότητά τους θα είναι δύσκολη.

Υπό το άγρυπνο βλέμμα 40 ρομποτικών και 8 στουντιακών καμερών που θα καταγράφουν τη δράση 24 ώρες, θα σπέρνουν, θα ποτίζουν, θα καλλιεργούν τη γη, θα αρμέγουν τα ζώα, θα φροντίζουν τον στάβλο. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να συγκατοικήσουν, για πρώτη φορά μαζί, σε ένα σπίτι και να συνεργαστούν αρμονικά και αποτελεσματικά.

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου