Φάρμα: Αυτό το βίντεο της Κυριακής Κατσογρεσάκη ΔΕΝ πρέπει να το χάσεις-Σκηνές για…ΤΟΛMHΡΟΥΣ!

Μπορεί να τη γνωρίσαμε πρώτη φορά με την ιδιότητα της αεροσυνοδού στη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας και στη συνέχεια να πέρασε και για λίγο από το «My Style Rocks», όμως η Κυριακή Κατσογρεσάκη δηλώνει μάχιμη και πρόθυμη να ασχοληθεί με αγροτικές εργασίες σε ένα περιβάλλον διαφορετικό από αυτό που έχει συνηθίσει.

Να θυμίσουμε πως η Κυριακή Κατσογρεσάκη έχει σπουδάσει Φιλοσοφία, αλλά η ζωή την έφερε να εργάζεται ως αεροσυνοδός. Τα τελευταία χρόνια είναι μέρος του προσωπικού των αεροσκαφών της Βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας. Ζει μόνιμα στο Ντουμπάι, αλλά πρόσφατα ήρθε στην Αθήνα ώστε να ολοκληρώσει την εκπαίδευση της για να γίνει πιλότος. Λατρεύει τη γυμναστική και έχει λάβει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς.

Στη Φάρμα την είδαμε να κάνει μπάνιο, την είδαμε να φοράει εφαρμοστά ρούχα και να διαγράφεται το σχεδόν αόρατο εσώρουχο της. Η Κυριακή Κατσογρεσάκη είναι ένα πανέμορφο κορίτσι που προσπαθεί μέσα από τα παιχνίδια να φανεί και να κερδίσει δημοσιότητα.

The Bachelor: Απίστευτο κράξιμο στον Παναγιώτη Βασιλάκο μετά την είδηση του χωρισμού «Ωραίος άντρας…Έπαιζες με ένα 21χρονο κορίτσι!»

κυριακη κατσογρεσακη, κυριακη κατσογρεσακη φαρμα, κυριακη κατσογρεσακη φαρμα μπανιο, κυριακη κατσογρεσακη facebook, κυριακη κατσογρεσακη insta, κυριακη κατσογρεσακη υψος

Όπως αναφέρει η ίδια, έχει καλή σχέση με τη φύση και όταν επισκέπτεται το χωριό της κάνει αγροτικές εργασίες. Δεν αντέχει το κρύο νερό στο μπάνιο, μπορεί να δυσκολευτεί με τη συμβίωση, ειδικά με ανθρώπους που θα νιώσει ότι δεν τη σέβονται.

Στο Instagram της λοιπόν βλέπουμε πολλές αναρτήσεις που σίγουρα μας έχουν αφήσει με το στόμα ορθάνοιχτο, όμως μία από αυτές αφορά ένα βίντεο, στο οποίο η Κρητικιά καλλονή φοράει…ελάχιστα!

Μάλιστα όταν κάνει στροφή και βλέπουμε την επική πίσω όψη της, τα μάτια μας κάνουν…πουλάκια!

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα