Εξώδικα τώρα και στην Σίσσυ Χρηστίδου-Φανερά ενοχλημένη η παρουσιάστρια στις δηλώσεις της!

Τις τελευταίες στιγμές ο καλλιτεχνικός χώρος έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα μετά από τις απανωτές καταγγελίες γυναικών κυρίως, για ασεβή και προσβλητική συμπεριφορά πως το πρόσωπό τους καθώς και ψυχολογικές, μέχρι και σεξοuαλικές κακοποιήσεις. Πολλοί γνωστοί και διάσημοι ηθοποιοί για να προλάβουν τις ερχόμενες καταγγελίες και τον διασυρμό στα κανάλια καταφεύγουν σε εξώδικα.

Εξώδικο στο OPEN το οποίο αναφερόταν στη Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», για το θέμα που συζητήθηκε γύρω από τις καταγγελίες ηθοποιών σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη εστάλη στο κανάλι, με την παρουσιάστρια να ξεκαθαρίζει πώς έχουν τα πράγματα.

σισσυ χρηστιδου,σισσυ χρηστιδου,σισσυ χρηστιδου κιλα,σισσυ χρηστιδου ηλικια,σισσυ χρηστιδου υψοσ,σισσυ χρηστιδου σχεση,σισσυ χρηστιδου μαραντινησ,σισσυ χρηστιδου διαιτα,σισσυ χρηστιδου ινστα,σισσυ χρηστιδου εκπομπη

Η Σίσσυ Χρηστίδου τόνισε ότι η καταγγελία στην οποία αναφέρθηκε η εκπομπή ήταν επιβεβαιωμένη και πως έγινε προσπάθεια για να υπάρξει επικοινωνία τόσο με τον ίδιο τον ηθοποιό – σκηνοθέτη, όσο και με τον δικηγόρο του.

 

 

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία