Έξαλλη με τον Μητσοτάκη η Ιωάννη Τούνη «Εγώ τώρα πώς θα…» Τι δεν μπορεί να κάνει εν μέσω καραντίνας;

Η γνωστή Θεσσαλονικιά έχει απίστευτο χιούμορ και φυσικά πάντα φροντίζει να διακωμωδεί τις καταστάσεις που περνάει όσο κι αν δύσκολες αν είναι. Η Ιωάννα συνεχίζει δυναμικά την επαγγελματική της πορεία, διανύοντας μια πολύ δημιουργική φάση, που σίγουρα έχει την αντίστοιχη ανταπόκριση από το κοινό.

Η εταιρεία με τα ρούχα που διαθέτει μαζί με την κολλητή της Στέλλα Πάσσαρη, πηγαίνει αρκετά καλά, ακόμα και μέσα στην καραντίνα. Επίσης η Ιωάννα έχει και δική της επιχείρηση, όπου φτιάχνει γυαλιά ηλίου!

Επομένως δεν βλέπουμε να έχει ζήτημα επαγγελματικό, τουλάχιστον, όχι στον βαθμό που έχουν άλλοι άνθρωποι λόγω καραντίνας.

ιωαννα τουνη,ιωαννα τουνη σχεση,ιωαννα τουνη υψοσ,ιωαννα τουνη instagram,ιωαννα τουνη καταγωγη,ιωαννα τουνη σιδερακησ,ιωαννα τουνη βιογραφικο,ιωαννα τουνη αλβανια

Έτσι ένα ζήτημα που η Τούνη αντιμετωπίζει είναι σίγουρα η…ρίζα της! Μάλιστα! Η ρίζα των μαλλιών της έχει φτάσει στο σημείο που θα λέγαμε ότι είναι ombre!

Δείτε το story που ανέβασε και ξεκαρδιστείτε!

[/video]

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα