Εξαφάνιση 15χρονης από το Περιστέρι

Εξαφανίστηκε από το Περιστέρι η Φωτεινή Γιαννοπούλου, 15 ετών. Σύμφωνα με επείγουσα ενημέρωση από το Χαμόγελο του Παιδιού, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι η ασφάλεια της ανήλικης βρίσκεται σε κίνδυνο.

Όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού, πιθανόν η 15χρονη Φωτεινή Γιαννοπούλου από το Περιστέρι «να είναι εγκλωβισμένη σε μία επικίνδυνη κατάσταση από την οποία δεν μπορεί να διαφύγει»!

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης Φωτεινής, στις 20.04.2022 και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Η Φωτεινή Γιαννοπούλου, έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.60 μ. και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε (σ.σ. 19.04.2022) φορούσε μαύρο μπουφάν, σκούρο γκρι κολάν nike και μαύρα αθλητικά παπούτσια nike.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία