Εύη Βατίδου: «Δεν συμπαθώ καθόλου τη σύντροφο του Αλέξη Κούγια»

Την Εύη Βατίδου συνάντησαν σε βραδινή της έξοδο οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών. Το πρώην μοντέλο ρωτήθηκε για τη σύντροφο του πρώην συζύγου της, Αλέξη Κούγια, και τόνισε πως δεν τη συμπαθεί καθόλου.

Όπως ανέφερε, δεν της έχουν κάνει προξενιό, αλλά παντρεύτηκε από έρωτα. «Όσο μεγαλώνεις οι έρωτες δεν είναι στο πεδίο μας. Δεν έχω πιάσει στη ζωή μου κάποιον που να με κάνει “τάρανδο”», δήλωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σύντροφο του Αλέξη Κούγια: «Δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν την συμπαθώ τη συγκεκριμένη καθόλου εγώ προσωπικά, όπως και τα παιδιά μου. Από εκει και πέρα, ο καθένας μπορεί να πάρει τις δικές του αποφάσεις. Δεν τη γνωρίζω. Ο καθένας ό,τι θέλει ας κάνει. Είναι το ίδιο, όταν κι εκείνος δεν συμπαθούσε τους δικούς μου πρώην συντρόφους» είπε η Εύη Βατίδου στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Του έχω εκφράσει την αντιπάθειά μου, τι δουλειά έχω εγώ; Δεν με ρωτάει τέτοια πράγματα εμένα», κατέληξε η Εύη Βατίδου.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου