Εύη Δρούτσα: «Ο Πασχάλης Τερζής επέλεξε να μείνει εκτός από τις πίστες»

Η Εύη Δρούτσα μίλησε στην κάμερα του Καλύτερα δε γίνεται για τις μεγάλες μουσικές επιτυχίες που έχει ντύσει με τους στίχους της και για τους καλλιτέχνες που έχει συνεργαστεί

Εύη Δρούτσα: «Ο Πασχάλης Τερζής επέλεξε να μείνει εκτός από τις πίστες».

Η καταξιωμένη στιχουργός έχει βάλει την υπογραφή της σε πάρα πολλά τραγούδια που αποτελούν σταθμούς για την καριέρα των καλλιτεχνών που τα ερμήνευσαν. Ενώ τους απογείωσαν επαγγελματικά.

Πιο συγκεκριμένα, είπε πως ξεχωριστή θέση γι’ αυτήν έχει το τραγούδι «Ο δικός μου ο δρόμος» που έχει γίνει μεγάλη επιτυχία με τον Πασχάλη Τερζή. Ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον τραγουδιστή, που έχει επιλέξει να απέχει από το μουσικό στερέωμα τα τελευταία χρόνια.

«Το τραγούδι που με εκφράζει περισσότερο από όλα είναι ο «Δικός μου δρόμος» που το είπε ο Πασχάλης Τερζής. Αυτό όταν το έγραψα, είδα ότι είναι για μένα. Είναι το μόνο τραγούδι που, όταν το ακούω, ακόμα κλαίω».

Ειδικότερα είπε πως με τον  Πασχάλη Τερζή  έχει άψογες σχέσεις μαζί και πως δεν σκοπεύει να γυρίσει στο τραγούδι και τη νυχτερινή ζωή.
«Έχω κρατήσει με όλους τους καλλιτέχνες, που έχω συνεργαστεί, καλές σχέσεις. Δεν έχω τσακωθεί κι ούτε πρόκειται να τσακωθώ με κανέναν. Ο Πασχάλης Τερζής με παίρνει πάντα τηλέφωνο, έχουμε μία ιδιαίτερη σχέση. Μιλάω μαζί του, δεν έχει ξεχάσει Χριστούγεννα, Πάσχα, γιορτή.

Ο Πασχάλης Τερζής είχε μία περιπέτεια με την υγεία του. Πέρασε αυτή η περιπέτεια, γιατί δεν είχε κάτι, μπορούσε να τραγουδήσει. Είχε κάτι στα πόδια του, δεν είναι ότι αρρώστησε ή έπαθε κάτι. Έκανε μία εγχείρηση και είναι μία χαρά. Επέλεξε να είναι εκτός. Όποτε έχει τύχει να τον πάρω τηλέφωνο είναι στο βενζινάδικο, που έχουν βάλει ένα τραπέζι και κάθεται και μιλάει. Έχει ένα πολύ ωραίο κτήμα, μία υπέροχη γυναίκα, τη Μαίρη, τα παιδιά του, έχει εγγόνια. Επέλεξε να ζήσει έτσι και καλά κάνει» εξομολογήθηκε η Εύη Δρούτσα.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία