Ευγενία Μανωλίδου: Πως ο γιος της Αλέξανδρος είναι ένα βήμα πριν το… Όσκαρ!

Υπερήφανη για τον αγαπημένο της γιο, Αλέξανδρο πρέπει να νιώθει η Ευγενία Μανωλίδου μιας και βρίσκεται ένα βήμα πριν… το Όσκαρ.

Και αυτό μιας και η νέα χρονιά ξεκινά με μια σημαντική υποψηφιότητα για τον νεαρό καλλιτέχνη, ο οποίος συμμετείχε στην ταινία «Glass onion: A knives out myster» που προτάθηκε για το καλύτερο διασκευασμένο σενάριο.

Ο 27χρονος γιος της Ευγενίας Μανωλίδου και του Θοδωρή Μανωλίδη, Αλέξανδρος, που κληρονόμησε την καλλιτεχνική φύση των γονιών του, είναι σκηνοθέτης, κινηματογραφιστής και φωτογράφος.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, δε, έχει πολλά επιτυχημένα βήματα στον χώρο του κινηματογράφου.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, ο Αλέξανδρος Μανωλίδης φιγουράρει στη λίστα όσων συνεργάστηκαν για να κερδίσει η ταινία μια υποψηφιότητα στα Όσκαρ.

«Είναι μεγάλη η χαρά. Φυσικά, δεν ήταν κάτι που περίμενα αλλά ήταν δίκαιο» ομολογεί στη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου και στο Secret των Παραπολιτικών.

«Ήμουν συντονιστής logistics (logistics co-ordinator), που σημαίνει πως συντονίζεις το συνεργείο ώστε να γίνουν όλα σωστά και να είμαστε όλοι ασφαλείς. Ήταν και η περίοδος της πανδημίας οπότε δεν ήταν απλή υπόθεση.

Έπρεπε να προσέχουμε αν ακολουθούσαν όλοι τις διαδικασίες. Στήναμε πρώτοι, ξεστήναμε τελευταίοι. Ήταν όλοι πολύ συνεργάσιμοι και όλα τα παιδιά από την Αμερική εξαιρετικά», προσθέτει ο γιος της Ευγενίας Μανωλίδου, Αλέξανδρος.

Πηγή: Zappit.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου