Ευγενία Μανωλίδου: “Χυδαίο ψέμα ώστε να με καλούν τα δελτία ειδήσεων να πάρω θέση” [pic]

Ευγενία Μανωλίδου: Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει γίνει “viral” η είδηση πως ο Άδωνις Γεωργιάδης χτύπησε τη σύζυγο του και πρώην μαέστρο Ευγενία Μανωλίδου

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει γίνει “viral” η είδηση πως ο Άδωνις Γεωργιάδης χτύπησε τη σύζυγο του και πρώην μαέστρο Ευγενία Μανωλίδου. Γι’ αυτό το θέμα πήρε άμεσα θέση και με ανάρτησή της στο twitter κάνοντας λόγο για «χυδαίο ψέμα».

«Κάνουμε σπουδαία πράγματα για τη γλώσσα, την ιστορία, τον πολιτισμό μας εδώ και τόσα χρόνια με την @ellinikiagogi αλλά αρκεί ένα χυδαίο ψέμα ώστε να με καλούν τα δελτία ειδήσεων να πάρω θέση… o tempora, o mores», έγραψε η σύζυγος του του υπουργού Ανάπτυξης.

Κάνουμε σπουδαία πράγματα για τη γλώσσα, την ιστορία, τον πολιτισμό μας εδώ και τόσα χρόνια με την @ellinikiagogi, αλλά αρκεί ένα χυδαίο ψέμα ώστε να με καλούν τα δελτία ειδήσεων να πάρω θέση… o tempora, o mores. https://t.co/cwTJgOvp1Z

— ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ (@ManolidouE) July 13, 2022

Λίγο νωρίτερα απάντησε και ο Άδωνις Γεωργιάδης σε αυτά που του καταλογίζουν,  ο οποίος μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό καλεί τους χρήστες του διαδικτύου να σεβαστούν τον ίδιο αλλά και την σύζυγό του αναφερόμενος σε μία ψευδή ιστορία, η οποία τον ήθελε να έχει «χτυπήσει την Ευγενία Μανωλίδου».

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Από τότε που μπήκα στην πολιτική έχω ακούσει τα πάντα. Με ψέματα ήθελαν να με κλείσουν στην φυλακή, τώρα όμως η κατάσταση ξέφυγε. Από το “Tourkadonis” έως,αν είναι δυνατόν ότι κτύπησα την σύζυγο μου. Σεβαστείτε μια γυναίκα, μια μάνα και μια σύζυγο που βλέπει αυτά τα αίσχη. Φτάνει!».

Από τότε που μπήκα στην πολιτική έχω ακούσει τα πάντα. Με ψέματα ήθελαν να με κλείσουν στην φυλακή, τώρα όμως η κατάσταση ξέφυγε. Από το “Tourkadonis” έως,αν είναι δυνατόν ότι κτύπησα την σύζυγο μου.Σεβαστείτε μια γυναίκα, μια μάνα και μια σύζυγο που βλέπει αυτά τα αίσχη. Φτάνει!

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) July 13, 2022

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα