Εβελίνα Παπούλια: η σκληρή της απάντηση στους επικριτές της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Η Εβελίνα Παπούλια δήλωσε την υποστήριξή της στην Ιωάννα Παλιοσπύρου με μια μακροσκελή δημοσίευση στον λογαριασμό της στο Instagram. Η Ιωάννα μετά από την παρουσία της στην εκπομπή Πρωταγωνιστές δέχτηκε κάποια μηνύματα που ανέφεραν πως όλο αυτό έγινε για λόγους δημοσιότητας και την επέκριναν.

Εβελίνα Παπούλια: η σκληρή της απάντηση στους επικριτές της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Η Εβελίνα Παπούλια, έδωσε τη δική της απάντηση στους επικριτές της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Μετά από την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι πριν από δύο χρόνια, ξεκίνησε ένα διάστημα με πολλές νοσηλείες, 11 χειρουργεία και θεραπείες πολύ επίπονες. Οι γιατροί προσπαθούν να δώσουν στην Ιωάννα πίσω ένα μέρος από τη ζωή της που άλλαξε άρδην μετά από την επίθεση. Στο πλευρό της στέκονται, φύλακες άγγελοι, πολλοί διάσημοι και η κοπέλα σιγά σιγά βρίσκει τους ρυθμούς της ζωής της. Ενώ όσο περνά ο καιρός φτιάχνει και η ψυχολογία της.

Γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

«Υποκλίνομαι στη δύναμη και την ομορφιά της Ιωάννας… ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ! “Κάποιοι” ενοχλήθηκαν?? “Κάποιοι” είπαν… εθισμός στη δημοσιότητα … και ανέφεραν την κίνηση ως ηδονοβλεψία της φρίκης??? Τι σημασία λοιπόν έχουν αυτοί οι “κάποιοι”?? Αυτοί οι “κάποιοι” είναι “κάποιοι”?? Ή είναι “τίποτα” που θέλουν να γίνουν “κάποιοι”??
Ή είναι “κάποιοι” που στην πραγματικότητα είναι “τίποτα” και αυτό το τίποτα μέσα τους ουρλιάζει να εκτονωθεί?? Ή το “τίποτα” γίνεται “κάποιος” μέσα από Κάποιον κάνοντας τον “τίποτα” για να γίνει “κάποιος” στα μάτια των άλλων?? Μακάρι όλοι αυτοί οι “τιποτακάποιοι” κάποια στιγμή να αναλογιστούν πόση ψυχική δύναμη χρειάζεται Κάποιος να αντιμετωπίσει αυτό που Συνέβη στην Ιωάννα και να σταματήσουν να καταθέτουν τις κακόβουλες σκέψεις τους!! Υπάρχει πολύς πόνος εκεί έξω παιδιά!!!

Δεν χρειάζεται να πληγώνουμε ο ένας τον άλλον δεν βγαίνει κανένα κέρδος από αυτό!! Αν κάποιοι θέλετε να γίνεται κάποιοι μη γίνεστε τίποτα!! Γιατί το τίποτα έχει και αυτό τον ήχο του!! Μη γίνεστε τίποτα στα μάτια των άλλων !! Και αν θέλετε να γίνετε κάποιοι μη γίνεστε μέσα από το τίποτα. Σας αγαπώ όλους !! Καλύτερα όταν μιλάμε να λέμε όμορφα πράγματα!! Θα γίνει πιο όμορφη η ζωή μας!!

Έχω πίστη σε αυτό που λέω !! Σας ικετεύω να λέτε όμορφα πράγματα θα νιώθετε και εσείς καλύτερα και οι άλλοι που θα βρίσκονται πλάι σας!!! 🙏🤍🤍 @paliospirou.joanna».

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία