Έτσι θα καταφέρεις να κάνεις τα καλλυντικά σου να διαρκούν περισσότερο-Θα το δοκιμάσεις;

Ενυδατική κρέμα, βερνίκι νυχιών, κραγιόν, πολλά από τα καλλυντικά μας πρέπει να διατηρούνται μακριά από υψηλές θερμοκρασίες. Στο σημερινό μας άρθρο θα σας προτείνουμε τα καλύτερα σημεία ώστε να αποθηκεύετε τα καλλυντικά σας για να διατηρούνται όσο το δυνατόν περισσότερο χρονικό διάστημα, έτσι θα εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα από καινούργιες αγορές!

Πιστεύετε το ντουλάπι του μπάνιου σας είναι το μόνο μέρος όπου ανήκουν τα προϊόντα ομορφιάς σας ; Λοιπόν, κάνετε λάθος. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, πολλά καλλυντικά πρέπει να αποθηκεύονται στο ψυγείο, ορίστε ποια και γιατί.

1) Προϊόντα ενυδάτωσης
Η διατήρηση των προϊόντων ενυδάτωσης σας στο ψυγείο αποτρέπει την αλλοίωση της σύνθεσής τους. Θα σας βοηθήσει επίσης να δροσίσετε το σώμα ή το πρόσωπό σας , ενεργοποιώντας έτσι την κυκλοφορία του αίματός σας. Το ίδιο ισχύει και για τις κρέμες ματιών αφού εφόσον τις διατηρείτε στο ψυγείο, θα αναζωογονήσουν τα μάτια σας σε μια στιγμή εξαιτίας της χαμηλής θερμοκρασίας.

2) Προϊόντα μακιγιάζ
Είτε πρόκειται για κραγιόν είτε για make up που χρησιμοποιείτε στο καθημερινό μακιγιάζ σας, πρέπει να τα διατηρήσετε στο ψυγείο σας για να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη από τη χρήση τους.

3) Άρωμα
Παρόλο που συνήθως τα τοποθετούμε στα ραφάκια του μπάνιου επειδή τα μπουκάλια τους είναι τόσο όμορφα, είναι καλύτερο να τα διατηρείτε στο ψυγείο. Ένα δροσερό μέρος, μακριά από το φως και τη θερμότητα θα διατηρήσει το άρωμα ισχυρότερο για πολύ περισσότερο.

4) Βερνίκι νυχιών
Όποιος διαθέτει βερνίκια νυχιών στο σπίτι έχει παρατηρήσει ότι με την πάροδο του χρόνου το υλικό ξεραίνεται. Μεταβαλλόμενο από τον αέρα που εισέρχεται στο μπουκάλι με κάθε πινελιά, το βερνίκι γίνεται παχύ και δύσκολο να εφαρμοστεί στο νύχι. Η λύση? Βάζοντας το βερνίκι νυχιών σας στο ψυγείο θα το προστατεύσετε από τη ζέστη.

5) Κραγιόν
Εάν το κραγιόν σας βρίσκεται κοντά σε πηγή θερμότητας, η υφή του μπορεί να αλλοιωθεί. Για να το αποφύγετε αυτό, τοποθετείστε τα κραγιόν σας στο ψυγείο.

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου