Έτσι θα κάνεις τα μαλλιά σου να λάμψουν και μάλιστα χωρίς κομμωτήριο!

Θα θέλατε να έχετε απαλά, λαμπερά και μεταξένια μαλλιά κάθε μέρα; Λοιπόν, βρήκαμε το τέλειο προϊόν μαλλιών για να σας βοηθήσουμε να το πετύχετε. Ας είμαστε ειλικρινείς: ο τρόπος με τον οποίο φαίνεται τα μαλλιά μας όταν αφήνουμε το κομμωτήριο είναι συχνά πολύ μακριά από αυτό που καταφέρνουμε να το κάνουμε στο δικό μας ντους.

Μα γιατί? Λοιπόν, δεν είναι εύκολο να βρείτε θρεπτική περιποίηση μαλλιών που κάνει τα μαλλιά σας λαμπερά και απαλά.

Ευτυχώς, βρήκαμε μια σπιτική περιποίηση μαλλιών που θα μπορούσε να σας δώσει τα ίδια αποτελέσματα που θα έχετε στο κομμωτήριο. Ναι, το διάβασες σωστά!

Lamellar Water: το κορεατικό προϊόν μαλλιών που μιλούν όλοι
Πριν από λίγο καιρό, μια κορεατική θεραπεία μαλλιών που ονομάζεται Lamellar Water έγινε viral . Αποτελείται κυρίως από νερό, ενυδατικά οξέα και αναζωογονητικούς παράγοντες, και αυτό το προϊόν θα ενυδατώσει βαθιά τα μαλλιά σας , καθώς θα τα κάνει απαλά και λαμπερά. Και σύμφωνα με τη Grazia, η μάρκα περιποίησης μαλλιών Kérastase το χρησιμοποίησε ως έμπνευση για να δημιουργήσει το δικό τους “K Water”.

Πώς χρησιμοποιείτε αυτήν την επεξεργασία Lamellar Water;
Θέλετε να δοκιμάσετε αυτήν τη νέα θεραπεία; Λοιπόν, έχουμε καλά νέα! Είναι κατάλληλο για σχεδόν όλους τους τύπους μαλλιών. Ωστόσο, τα αποτελέσματά της θα είναι πιο ορατά σε ξηρά και κατεστραμμένα μαλλιά.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εφαρμόσετε αυτήν τη θεραπεία αφού ξεπλύνετε το σαμπουάν σας . Μόλις εφαρμόσετε το προϊόν σε όλα τα μαλλιά σας, αφήστε τη θεραπεία να παραμείνει για τρία έως πέντε λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με καθαρό νερό. Επαναλάβετε τη θεραπεία τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

Θα δείτε αποτελέσματα μετά από μερικές ημέρες χρήσης.

Πού μπορείτε να αγοράσετε το Lamellar Water;
Δυστυχώς, δεν είναι ακόμη στην αγορά της Ευρώπης . Ωστόσο, ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να κατευθυνθείτε προς την Amazon και να πάρετε λίγο “K Water” από το Kérastase. Μπορείτε να το κολλήσετε για περίπου 53 £. Μέχρι τώρα, αυτή η θεραπεία ήταν διαθέσιμη και πωλήθηκε μόνο σε επαγγελματίες κομμωτικής.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.