Έτσι θα έρθεις πιο κοντά με το άλλο σου μισό μέσα στην καραντίνα-Ο καλύτερος τρόπος να παρακάμψεις τον νόμο…

Το lock down μπορεί να δυσκολεύει τις σχέσεις, αλλά εμείς έχουμε τον καλύτερο τρόπο να να παρακάμψετε την απαγόρευση και βρεθείτε με το άλλο σας μισό. Αν είσαι με την σχέση σου σε διαφορετικά σπίτια ή ακόμα και δεν έχεις σταθερό σύντροφο αλλά θέλεις να συναντηθείς μαζί του με ασφαλές τρόπο και να μην κολλήσεις covid-19 ιδού ο καλύτερος τρόπος!

Η έντονη επαφή μεταξύ των ατόμων προκαλεί μια σειρά αναπνευστικών και σωματικών υγρών που φτιάχνουν το τέλειο περιβάλλον για τη μετάδοση του COVID-19. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Δρ. Michael Brady, ιατρικός διευθυντής του φιλανθρωπικού οργανισμού σεξοuαλικής υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου Terrence Higgins Trust έχει δώσει σε όλους κάποιες συστάσεις που βοηθούν την ιδέα για «ασφαλές σεχ».

covid-19 εμβόλιο, covid-19 αντιμετώπιση, covid-19 προστασία, covdi-19 φάρμακο, covid-19 Ελλάδα, covid-19 εξάπλωση

Όπως δήλωσε: «Το σεχ είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της ζωής και καθώς συνεχίζεται η πανδημία του COVID-19, όλοι πρέπει να βρούμε τρόπους για να εξισορροπήσουμε την ανάγκη μας για σεχ και οικειότητα με τους κινδύνους της εξάπλωσης του COVID-19.
Πώς μπορείτε να «γίνετε οικείοι» ενώ εξακολουθείτε να είστε ασφαλείς COVID;
Έτσι, προκειμένου να παραμείνει ο καθένας ασφαλής, ο Δρ Brady έχει συμβουλέψει όσους δεν ζουν μαζί να κάνουν σεχ χρησιμοποιώντας θέσεις όπου οι συμμετέχοντες αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον. Προτείνει επίσης να διατηρείτε τις μάσκες σας κατά τη διάρκεια του πάθους σας για να βεβαιωθείτε ότι τυχόν σταγονίδια δεν θα απελευθερωθούν στον αέρα.

Για να αυξήσετε τις διαδικασίες ασφαλείας, το Terrence Higgins Trust ισχυρίστηκε επίσης ότι πρέπει να αποφεύγονται οι σεξοuαλικές πρακτικές με έντονη στοματική επαφή, καθώς έχουν εντοπιστεί ίχνη της νόσου σε ορισμένα σωματικά υγρά.

covid-19 εμβόλιο, covid-19 αντιμετώπιση, covid-19 προστασία, covdi-19 φάρμακο, covid-19 Ελλάδα, covid-19 εξάπλωση

Αντ ‘αυτού, το The Terrence Higgins Trust προτείνει τον αμοιβαίο αuνανισμό, τα παιχνίδια και το cam σεχ ως ασφαλέστερες επιλογές:

Ο αuνανισμός, η χρήση σεξοuαλικών παιχνιδιών και το σεχ μέσω τηλεφώνου ή καμερών είναι οι ασφαλέστερες επιλογές, καθώς μπορούν να γίνουν χωρίς να βρίσκονται κοντά τα άτομα. Απλώς βεβαιωθείτε ότι αν κάνετε σεχ μέσω web, βρίσκεστε σε ασφαλές δίκτυο και δεν κινδυνεύετε από υποκλοπές. Επίσης θα πρέπει να προσέχετε να διατηρείτε τα χέρια σας καθαρά πλένοντάς τα συχνά.

Το πλύσιμο των χεριών σας για περισσότερο από 20 δευτερόλεπτα (ή χρησιμοποιώντας απολυμαντικό χεριών) πριν και μετά το σεχ θα μειώσει επίσης τον κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Η ενημέρωση πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεση και αληθινή, ακόμα και αν δεν αρέσει. Λατρεύω την μόδα αλλά δεν την ακολουθώ πιστά γιατί θέλω να βάζω τις δικές μου προσωπικές πινελιές. Λατρεύω την μουσική και συνέχεια θα με δεις να έχω στα αυτιά μου ψείρες (airpods τα ονομάζουν τώρα ) :)