Έτσι εξηγείται τόση ομορφιά: Η τεράστια ομοιότητα του Αργυρού με τον πατέρα του – Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του, η ομοιότητα που έχει όμως με τον πατέρα του είναι αξιοσημείωτη

Τα πρώτα μουσικά βήματα του Κωνσταντίνου Αργυρού

Με καταγωγή από τον πατέρα του από την Λευκάδα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ίλιον. Σε ηλικία μόλις πέντε ετών ξεκίνησε τα πρώτα του μουσικά βήματα μαθαίνοντας πιάνο. Συνεχίζοντας έμαθε κιθάρα, καθώς και άλλα μουσικά όργανα. Τελειώνοντας το σχολείο, εισήχθη στη Νοσηλευτική. Την ίδια περίοδο, ο ΑΝΤ1 οργάνωσε την προβολή της εκπομπής ανάδειξης ταλέντων Fame Story 3, όπου συμμετείχε. Το 2017 κυκλοφόρησε το τραγούδι “ξημερώματα” που εκτόξευσε την καριέρα του στα ύψη.

Η στήριξη της οικογένειας του στην καριέρα του

Ο ίδιος, αν και έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχει πάντα στο πλευρό του την οικογένειά του. Ο πατέρας του, Βασίλης και η μητέρα του, Φωτεινή είναι άγρυπνοι φρουροί, τον συμβουλεύουν, τον φροντίζουν και τον ακολουθούν διακριτικά σε κάθε του βήμα. Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι καθηγητής φυσικοχημείας, ενώ η μητέρα του εργαζόταν ως παθολόγος στο ΙΚΑ.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει δύο αδέρφια, τον Παύλο και την Κατερίνα, τα οποία είναι και τα πρώτα τρίδυμα παιδιά που γεννήθηκαν στη χώρα μας με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

argiros aderfos 1 1043x587 1

Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε μιλήσει, μεταξύ άλλων για τους γονείς του και τις οικονομικές δυσκολίες που έχουν βιώσει: «Ναι, έχουμε περάσει και δύσκολα, γιατί οι γονείς μας δεν είναι εύποροι και έπρεπε να μεγαλώσουν σωστά 3 παιδιά. Ο πατέρας μου είναι καθηγητής φυσικοχημείας και η μητέρα μου παθολόγος στο ΙΚΑ, την οποία απέλυσαν πρόσφατα».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου