Έτσι έχασε 35 ολόκληρα κιλά: Το μυστικό της Ελένης Κοκκίδου, που την άφησε μισή

Η πολύ αγαπημένη μας ηθοποιός από το «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα»,  Ελένη Κοκκίδου έχασε πολλά κιλά και πλέον έχει γίνει μια άλλη!

Η σειρά συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της για ένατη συνεχόμενη χρονιά και η τηλεοπτική «Βούλα» έχει μπει πλέον στα σπίτια μας.

Ελένη Κοκκίδου: Η απώλεια των περιττών κιλών

Η ηθοποιός, ωστόσο έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, καθώς κατάφερε να χάσει 35 ολόκληρα κιλά. Η ίδια μάλιστα είχε εξηγήσει και τον λόγο που μπήκε στη διαδικασία να αδυνατίσει.

«Ήταν υπαρξιακή η ανάγκη μου να ξεφορτωθώ το έρμα -όπως τα πλοία-, για να μπορέσω να προχωρήσω. Είχα την ανάγκη να διώξω από πάνω μου συναισθηματικές εξαρτήσεις, δεν ήταν η ανάγκη μου για το φαγητό.Έχω βιώσει και εγώ το bullying, και το body shaming… Δεν μπορείς να ξέρεις γιατί κάποιος έχει παραπάνω κιλά. Έχασα 35 σκοπεύω να χάσω και τα υπόλοιπα, αλλά έχω βάλει προσωρινά ένα φρένο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η ίδια.

“Τώρα πρέπει να πετάξω βάρος”, είπε η Ελένη Κοκκίδου στον εαυτό της

Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει και το πως τα έχασε: «Έχασα 35 κιλά με πολύ κόπο. Με κόπο, με προσήλωση, με πειθαρχεία. Τελείωσε ένας κύκλος ζωής που είχα ανάγκη το φαγητό, ήταν συναισθηματικό στήριγμα τα τελευταία χρόνια. Έκλεισε αυτός ο κύκλος ζωής και άνοιξε ένας άλλος που δεν χρειάζομαι το φαγητό και είπα “τώρα πρέπει να πετάξω βάρος”, όπως τα καράβι πετάει τα έρμα για να μπορέσει να προχωρήσει».

147 1024x536 1

Πρόσθεσε μάλιστα ότι στην προσπάθειά της να χάσει βάρος δεν την δυσκόλεψε η καραντίνα, αντιθέτως, η δυσκολία άρχισε όταν μπορούσε να βγαίνει έξω με φίλους για φαγητό.

Επίσης, τόνισε ότι συνδυάζει τη διατροφή με τη γυμναστική, λέγοντας ότι της προσφέρει μυϊκή ενδυνάμωση και προσθέτοντας με τρόπο χιουμοριστικό: «Αισιοδοξώ σε έναν χρόνο να κάνω ακροβατικά, να γίνω το κορίτσι λάστιχο».

Αμα θέλει ο άνθρωπος όλα τα μπορεί… ακόμα και να χάσει τόσα πολλά κιλά.

148 1024x987 1

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου