Έτρεξε να βοηθήσει ένα κουτάβι καλυμμένο κυριολεκτικά με κάκτους και τελικά ανακάλυψε κάτι που την σόκαρε!

Μια γυναίκα από την Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών ανακάλυψε αυτό που πίστευε ότι ήταν ένα φτωχό κουτάβι που ήταν καλυμμένο με κάκτο. Ωστόσο, με την απελευθέρωση του ταλαιπωρημένου ζώου από αγκαθωτό φυτό, διαπίστωσαν ότι μπορεί να έχουν εκτιμήσει εσφαλμένα την κατάσταση. Μια γυναίκα με το όνομα….. Gwen Maxwell, 86 ετών , ανακάλυψε ένα κουτάβι (ή αυτό που νόμιζε ότι ήταν ένα κανονικό κουτάβι) που αγωνιζόταν γύρω από την περιουσία της. Το φτωχό ήταν καλυμμένο με κάκτο cholla και δεν μπορούσε να δει καθαρά. Όταν η Maxwell πλησίασε το κουτάβι, συνειδητοποίησε ότι το φτωχό πράγμα δεν ήταν καθόλου κουτάβι – ήταν στην πραγματικότητα κογιότ !

Ο κογιότ αγωνιζόταν
Ήταν σαφές ότι το κογιότ αγωνιζόταν και είχε έντονο πόνο . Ο Gwen δήλωσε:

Ήμουν σοκαρισμένος που είδα αυτό το μικρό να πέφτει ξανά και ξανά, καλυμμένο με τα πόδια με αυτά τα μικρά κομμάτια cholla.
Το κουτάβι κογιότ και η μητέρα του συνέχισαν να σκοντάψουν προς ένα κοντινό γήπεδο γκολφ, ενώ η Μάξγουελ ζητούσε βοήθεια.

Η Χοσέ Σότο, η εργαζόμενη συντήρησης γηπέδων γκολφ, άκουσε τις κραυγές της και ήρθε για τη διάσωση με άλλους συναδέλφους. Χρησιμοποίησαν ένα ζευγάρι πένσα για να αφαιρέσουν τις κάκτους από το κουτάβι κογιότ.

Η μαμά παρακολουθούσε τη διάσωση
Το κουτάβι αιμορραγούσε επειδή ο κάκτος ήταν βαθιά ενσωματωμένος στο δέρμα του. Σε όλη τη διάρκεια, η μητέρα του κουταβιού ήταν κοντά και παρακολουθούσε καθώς οι άνθρωποι προσπαθούσαν να σώσουν το κουτάβι της.

Η Gwen δήλωσε ότι η μητέρα γνώριζε ακριβώς τι συνέβαινε και ότι οι άνθρωποι προσπαθούσαν να σώσουν το κουτάβι της. Μετά από λίγο καιρό, αφαιρέθηκαν όλες οι κάκτοι και το κουτάβι και η μητέρα του μπόρεσαν να κάνουν τη δουλειά τους ως συνήθως.

Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο για να δείτε πώς η Maxwell βρήκε το νεαρό κογιότ!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου