«Έσβησε» η 5χρονη με καρκίνο που δέχθηκε κάρτες από όλον τον κόσμο στα τελευταία της γενέθλια

Τον Οκτώβριο του 2022 διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο, σε τελικό στάδιο. Δύο μήνες μετά, στα 5α γενέθλιά της, στις 16 Δεκεμβρίου συγκίνησε ολόκληρο τον κόσμο.

Η 5χρονη Delaney Krings από το Ουισκόνσιν στις 28 Ιανουαρίου, πέταξε στον ουρανό.

«Ο γλυκός μας άγγελος άνοιξε τα φτερά του», έγραψε η μαμά της, ανακοινώνοντας τη θλιβερή είδηση της απώλειας της κόρης της.

Στις 31 Οκτωβρίου η 2022 η μικρή Delaney διαγνώστηκε με Γλοίωμα Εγκεφαλικού Στελέχους με τους γιατρούς στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Ουισκόνσιν να ενημερώνουν την οικογένεια, ότι η κορούλα τους είχε έξι με οκτώ εβδομάδες ζωής.

Αυτά τα συνταρακτικά νέα έκαναν τους γονείς να θέσουν έναν απλό στόχο: να γιορτάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα 5α γενέθλια του παιδιού τους.

Όταν οι φίλοι τους έμαθαν για τη διάγνωσ, ένας από αυτούς πρότεινε να μαζευτούν κάρτες για τα γενέθλια του κοριτσιού. Μέσα από τα social media η ιδέα αυτή έγινε γνωστή στην πολιτεία, σε ολόκληρες τις ΗΠΑ, αλλά και όλον τον κόσμο.

Έτσι, στις 16 Δεκεμβρίου, στα γενέθλια του κοριτσιού, πραγματοποίησαν μία γιορτή, όπου παρευρέθηκαν πολλοί φίλοι της οικογένειας, αλλά και απλοί άνθρωποι για να την κάνουν χαρούμενη.

Λίγες εβδομάδες μετά θα έφευγε για πάντα…

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου