ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Κυριακή Τσανικίδη-Σωκράτης Ελ Γκαμαλί: Παντρεύεται το ζευγάρι του Power of Love; Δείτε τη δημόσια δήλωσή τους! Άφωνη η Μαρία Μπακοδήμου!

Οι αποκαλύψεις στο Power of love σκάνε σαν νάρκες σε έρημο τοπίο. Οι εξελίξεις τρέχουν με ταχύτητες φωτός και δεν τις προλαβαίνουμε. Τι απ’ το φετινό τι απ’ το περσινό. Άλλοι τα βρίσκουν, άλλοι χωρίζουν, άλλοι…παντρεύονται. Η Κυριακή Τσανικίδη και ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί είναι μαζί ένα χρόνο και είναι πολύ ερωτευμένοι!

Σε σημερινό στόρυ του Σωκράτη βλέπουμε τον ίδιο να πηγαίνει με την Κυριακή σε κομμωτήριο και εκείνος να λέει χαρακτηριστικά ότι πήγε με την σύζυγο, μετά συζύγου δηλαδή!

Λέτε να έχει γίνει πρόταση; ‘Η να γίνει στο σύντομο μέλλον;

Μακάρι γιατί τα παιδιά ταιριάζουν πολύ!

 

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου