ΕΣΚΑΣΕ: Στον “αέρα” το αγαπημένο ριάλιτι-Πονοκέφαλος για την παραγωγή!

Η σκέψη αυτή φαίνεται να ενστερνίζονται όλο και περισσότερα στελέχη θεωρώντας πως πρέπει να προβληθούν λιγότερα επεισόδια γιατί η μάχη της τηλεθέασης έχει χαθεί και αν συνεχίσει για καιρό να βγαίνει στον αέρα τότε κινδυνεύει να μην μείνει ούτε τηλεθεατής… αλλά ούτε και διαφημιζόμενος για το ριάλιτι. Πώς προτείνουν να γίνει αυτό;

Κατ’ αρχάς με πιο… μαζικές εξόδους διαγωνιζόμενων, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει η ιδέα να μονταριστούν τα επεισόδια με τέτοιο τρόπο που σε καθένα από τα αρχικά προγραμματισμένα να προβάλλεται υλικό τριών επεισοδίων ώστε να επισπευθεί η αποχώρησή του από το τηλεοπτικό τοπίο!

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η παραγωγή του ριάλιτι «έκοψε» ήδη κάποιες ακριβές δοκιμασίες προσπαθώντας να κάνει οικονομία και να μειωθεί το κοστολόγιο.

Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι εκτός από το μαχαίρι που μελετούν να πέσει στην προβολή των επεισοδίων, δικαιολογημένα εκτιμάται ότι το κόψιμο θα είναι και σε άλλα επίπεδα καθώς κάποιος… κάποια… κάποιοι… χρεώνονται την κάκιστη επιλογή και περιεχόμενο του ριάλιτι στο πρόγραμμα του σταθμού.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουν να διαχειριστούν όμως στον ALPHA για να πάρουν οποιαδήποτε απόφαση είναι ότι έχουν προχωρήσει πολύ στην παραγωγή επεισοδίων καθώς σήμερα είναι προγραμματισμένο να γυριστεί το 23ο επεισόδιο.

Που σημαίνει ότι δεν μπορούν να επισπεύσουν… προς το παρόν… την ολοκλήρωσή του, ενώ όμως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου κάποιοι από τη διοίκηση υποστηρίζουν πως πρέπει να πέσει μαχαίρι και το ριάλιτι να ολοκληρώσει την παρουσία του συντομότερα… αλλά πολύ συντομότερα από τον αρχικό σχεδιασμό.

Φυσικά όπως καταλάβατε μιλάμε για το πολυαναμενόμενο ριάλιτι του ALPHA, “Battle of the couples“, το οποίο δεν πηγαίνει καθόλου, μα καθόλου καλά!

battle of the couples, battle of the couples alpha,battle of the couples συμμετοχη,battle of the couples ποτε ξεκιναει,battle of the couples ζευγαρια,battle of the couples τι ειναι,battle of the couples sony

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα